Cecilie Fjellhøy:

Fra «Tindersvindleren» til «Luksusfellen»

Cecilie Fjellhøy, kjent fra «Tindersvindleren», skal nå få eksperthjelp.

SKAL PÅ TV: Cecilie Fjellhøy, kjent fra blant annet VG-saken «Tindersvindleren» og Netflix-dokumentaren ved samme navn, skal på «Luksusfellen». Foto: Privat
SKAL PÅ TV: Cecilie Fjellhøy, kjent fra blant annet VG-saken «Tindersvindleren» og Netflix-dokumentaren ved samme navn, skal på «Luksusfellen». Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om ikke lenge er «Luksusfellen» tilbake med en ny sesong, nærmere bestemt 20. april. Der skal helt vanlige folk få økonomisk hjelp fra programmets eksperter.

Men også et mer kjent fjes skal få hjelp av «Luksusfellen»-ekspertene i år, nemlig Cecilie Fjellhøy (33), og resultatet skal etter det Dagbladet erfarer vises på Viaplay seinere i år.

Fjellhøy ble et kjent navn for de fleste da historien om «Tindersvindleren» kom ut i VG i 2019. Tidligere i år kom også Netflix med en dokumentar ved samme navn.

I 2018 matchet Fjellhøy med Simon Leviev, hvis egentlige navn er Shimon Hayut, på datingappen Tinder. Noen få måneder seinere har hun en gjeld på tre millioner kroner. Per dags dato har den steget med 200 000 kroner, og 33-åringen så seg nødt til å søke hjelp.

- Jeg tok kontakt med de i «Luksusfellen» fordi jeg trengte hjelp til hvordan man forhandler med kreditorer, om de hadde noen tips og råd. Vi hadde noen møter over Zoom og jeg tok en prat med casting-ansvarlig, og så bestemte de seg for å ta saken, forteller Fjellhøy til Dagbladet.

Vil ha svar

Fjellhøys sak er veldig ulik de andre man har sett «Luksusfellen» dykke ned i, og ifølge henne selv skal de ha omtalt det som den mest kompliserte saken de har jobbet med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer