Gwyneth Paltrow og Goop:

Fraktet til sykehus etter Paltrow-arrangement

To menn fikk brannskader etter et forsøk på å grille S'mores.

VEKKET OPPSIKT: Gwyneth Paltrow fikk mye opperksomhet da hun lanserte duftlyset «This smells like my vagina». Foto: Phil Mccarten/ UPI/ Shutterstock/ NTB

VEKKET OPPSIKT: Gwyneth Paltrow fikk mye opperksomhet da hun lanserte duftlyset «This smells like my vagina». Foto: Phil Mccarten/ UPI/ Shutterstock/ NTB

Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (49) har de siste åra lagt skuespill til side for å fokusere på sitt eget livsstilsmerke Goop, som hun startet i 2008. Goop er kanskje først og fremst kjent for stjernas vagina-duftlys, som ble utsolgt på få timer da det ble lansert.

I Paltrows Goop-butikk i The Hamptons ble det avholdt et lite arrangement i slutten av juni, og i den anledning skulle lysholdere fylles med alkoholholdig, brennbar væske for å lage S'mores: smeltede marshmallows, sjokolade og kjeks.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Det utløste en eksplosjon, ifølge People.

– Aldri sett liknende

Eksplosjonen førte til at to menn fikk store brannskader, og måtte dermed fraktes til sykehus. Sag Harbor Village-politisjef Austin J. McGuire fortalte nettstedet at han ble informert om S'mores-metoden ved ankomst, som en av lederne for arrangementet skal ha sett på sosiale medier.

Det viste seg at det var brukt for mye brennbar væske, noe som førte til eksplosjonen.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

– Jeg har gjort dette i 26 år og sett mye, men aldri noe som dette, uttalte McGuire til People.

– Heldigvis var det et brannslukningsapparat på stedet, forklarte han videre.

De skal ha klart å slokke flammene på mennene, som begge sto utendørs på det tidspunktet.

Fraktet med helikopter

MÅTTE BRYTE: Artisten Victoria Nadine fikk det tøft da de skulle teste ut sitski i NRK-programmet «Kjendis-VM». Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

East Hampton-politiet kom seinere med en oppdatering på de to mennenes helsetilstand.

«Politiet har brukt isposer, men den ene mannen, som hadde store brannskader på ryggen og ørene, måtte bli fraktet med helikopter til Stony Brook universitetssykehus. Den andre, som hadde fått brannskader i ansiktet, ble kjørt med ambulanse til Southampton sykehus», skrev de på sine nettsider.

En talsperson fra Goop bekreftet ulykken overfor Insider, og fortalte samtidig at ingen andre ble skadet under eksplosjonen.

– Vi ønsker de to skadede personene en rask bedring og er takknemlige for at det ikke var noen ytterligere skader. Ingen lys var i bruk på tidspunktet for den uheldige brannen.

Duftlys-trøbbel

At Goop understreker at ingen lys ble brukt da brannen fant sted, er kanskje ikke så rart. For Paltrows vagina-duftlys har nemlig skapt uheldige overskrifter tidligere.

I en kommentar i The Guardian i fjor skrev den London-baserte journalisten Jody Thompson om en skremmende hendelse med et Paltrow-duftlys:

ADVARER: Politiet i Miaimi delte denne videoen på Facebook som en advarsel. Nå har hovedrolleinnehaveren blitt en «internasjonal kjendis». Video: Politiet Vis mer

– Et par minutter etter at jeg hadde tent veken, eksploderte lyset. Flammene strakte seg en halvmeter ut av krukka, og biter av smeltet voks føyk rundt, var blant det hun fortalte.

Også Coby Watson fra Texas opplevde en liknende hendelse, skrev The Guardian og NBC News i fjor.

Lyset gikk opp i flammer og eksploderte, rundt tre timer etter at det ble påtent, ifølge Watson.

Det må likevel nevnes at Watson ignorerte en advarsel som fulgte med lyset: Det skal ikke brenne i mer enn to timer. Watson valgte uansett å gå til søksmål mot Goop.

En talsperson for Goop uttalte den gang at de anså anklagene som useriøse, og som et forsøk på å lure til seg en betydelig erstatningssum fra et høyt profilert produkt. Talspersonen la til at de står bak merkene og produktene de selger, og at produktets ytelse og sikkerhet er godkjent etter standard testing.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer