Selena Gomez:

Framtidsplaner: - Håper jeg er gift

Stjerna ser bryllup og barn i framtida si.

STOR STJERNE: Selena Gomez har vært i rampelyset mesteparten av livet. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
STOR STJERNE: Selena Gomez har vært i rampelyset mesteparten av livet. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Å kombinere foreldremøter, familieferier og kjærlighetsliv kan trolig være vanskelig med et travelt liv i rampelyset. Det er ikke sjeldent vi leser om kjendisbrudd som skyldes travle timeplaner på hver sin kant.

Artist og skuespiller Selena Gomez (30) er i hvert fall klar for å gi opp berømmelsen for et familieliv etter hvert.

- VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Takler ikke en egoistisk person

Under et intervju med video-og podkastprogrammet «Giving Back Generation», deler Gomez sine håp for framtida.

- Jeg håper jeg er gift og har barn, sier stjerna, ifølge Us Weekly.

«Only Murders in the Building-»skuespilleren understreker samtidig at hun ikke tror hun forblir i rampelyset.

- Etter hvert kommer jeg til å bli lei av det hele, så jeg kommer nok til å bare vie mesteparten av livet mitt til filantropi før jeg takker for meg, sier en spøkefull Gomez.

På spørsmål om hva hun ser etter i en make, er stjerna tydelig.

- Jeg takler ikke en egoistisk person. Jeg har null tålmodighet. Vi er alle like. Vi driter, vi spiser...vi blør rødt. Det er sånn livet er.

Hinter om romanse

30-åringen innrømmer samtidig at fysisk berøring og tjenester er to av hennes kjærlighetsspråk.

- Jeg hang med en som er litt eldre og det var bare vidunderlig. Det var som å bli tatt vare på en måte. Han var liksom: «Er du komfortabel? Trenger du et pledd?». Bare veldig søte ting. Og jeg bare: «Det går bra, jeg trenger ikke noe». Men det var bare så hyggelig og jeg føler ikke at så mange mennesker er sånn lenger.

FORELSKET: Reality-profil Erik Anders Sæter avslører overfor Rød Løper at han har fått seg kjæreste. Reporter: Kine Falch. Video: Celina Morken Vis mer

Gomez har den siste tida blitt observert på ferie i Italia med filmprodusenten Andrea Lervolino (34), ifølge Us Weekly. De skal ha tilbrakt en dag på en yacht, solt seg og spist middag med venner.

Ifølge ELLE ble de kjent da Lervorlino var produsent på filmen «The Dubious Battle», som Gomez spilte i. De har tilsynelatende holdt kontakten, og han tok del i feiringa av stjernas bursdagsfeiring for et par år tilbake. De skal også ha blitt observert sammen mens de feiret USAs uavhengighetsdag i fjor.

Skuespilleren har tidligere skapt overskrifter med sitt turbulente av og på-forhold med Justin Bieber (28). Gomez har også vært koblet til artisten The Weeknd (32).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer