Frank Løke og Nora Mørk:

Frank Løke: - Jeg føler med Nora, og kjenner meg igjen i hennes opplevelse

Den tidligere landslagsspilleren raser mot håndballforbundet for måten ledelsen har håndtert saken på.

KJENNER SEG IGJEN: Frank Løke kjenner seg igjen i Nora Mørk sin opplevelse med håndballforbundet, og mener de burde håndtert saken på en helt annen måte. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet
KJENNER SEG IGJEN: Frank Løke kjenner seg igjen i Nora Mørk sin opplevelse med håndballforbundet, og mener de burde håndtert saken på en helt annen måte. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag formiddag ble det kjent at Nora Mørk vurderer å gi seg på håndballandslaget.

Bakgrunnen er at hun hevder at de stjålne, private bildene av henne har sirkulert blant spillerne på det norske herrelandslaget. Spesielt er hun rasende på håndballforbundet for måten ledelsen har håndtert saken på.

Den tidligere håndballproffen Frank Løke (37), som selv har spilt 186 landskamper for det norske herrelandslaget, blogger nå om temaet for spillselskapet Bettson.

Løke er også for tiden aktuell i realityserien «Farmen Kjendis» på TV2.

I et innlegg titulert «EM-festen for gutta kan ødelegges av håndballforbundet sin dårlige håndtering», mener han at saken burde vært ryddet opp i for lengst.

- Jeg føler med Nora, og kjenner meg igjen i hennes opplevelse av at ledelsen forsøker å dysse ned saker som er av negativ fortegn for spillere, sier Løke til Dagbladet.

Saken fortsetter under:

Uenigheten mellom Mørk og Norges Håndballforbund strekker seg tilbake til slutten av november. Løke stiller seg spesielt kritisk til hvorfor håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær Erik Langerud ikke har ryddet opp i dette i god tid før EM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer