Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Frank Løke kastet ut av «Skal vi danse»

Får heller ikke være med i det kommende TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste». Slik svarer han på avgjørelsen.

KOSTET HAM DYRT: Som følge av blant annet denne opptredenen under lørdagens «Skal vi danse», får ikke Frank Løke lenger delta i programmet. Foto: TV 2
KOSTET HAM DYRT: Som følge av blant annet denne opptredenen under lørdagens «Skal vi danse», får ikke Frank Løke lenger delta i programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag vakte den tidligere håndballspilleren Frank Løke (38) sterke reaksjoner med sitt «nakenstunt» på direkten under «Skal vi danse». Dette har nå fått store konsekvenser.

Tidligere i ettermiddag opplyste kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Dagbladet at hendelsen ikke ville få konsekvenser for Løke. Nå har kanalen likevel snudd.

- Vi har valgt å ta Frank Løke ut av «Skal vi danse»-konkurransen etter en helhetsvurdering. Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, til egen kanal og legger til:

- Vi har også et ansvar for dansernes partnere. Frank Løke angrer ikke og mer enn antyder at han vil fortsette med ulike påfunn, eller å «sjokkere», som han selv sier.

Ute av to konsepter

Iført en såkalt rød mankini, entret han «Skal vi danse»-parketten og utførte stuntet som i ettertid er blitt omtalt som «sjokkerende» og «usmakelig». Kanalen opplyser nå at Løke heller ikke får være med i det kommende TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», slik som planlagt.

Tidligere i dag understrekte Løke overfor Dagbladet at han fortsatt ikke hadde noe anger knyttet til nakenstuntet.

- Jeg angrer fortsatt ikke, og står for det jeg har gjort, selv om TV 2 og Tone ikke likte greia. Jeg har tross alt varslet i flere intervjuer at jeg ville finne på sprell, og da tar jeg heller konsekvensene av det. Om ikke annet har kanalen fått masse PR igjen for det, mente han.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

- Beklager

Frank Løkes dansepartner, Tone Jacobsen, kunne lørdag kveld fortelle at hun ikke visste om stuntet på forhånd, og at hun ikke syntes noe særlig om det. Da hadde ikke duoen pratet sammen, og det var dårlig stemning.

- Jeg beklager overfor publikum der hjemme. Dette er et familieprogram, og vi hadde laget et søtt nummer, men dette ble veldig flaut. Jeg har egentlig ikke lyst til å prate med ham akkurat nå, men han får nok høre noe fra flere hold, sa hun da.

Overfor TV 2 forklarte Jacobsen at hun «følte seg som et gissel på dansegulvet».

- Takk for meg

Søndag møtte de to hverandre igjen etter hendelsen. Kanalen programmet går på var til stede og filmet det første møtet mellom dem. Løke hadde med seg blomster, og beklaget overfor Jacobsen. Hun var klar på at hun ikke synes stuntet var spesielt festlig.

- Plutselig sto han bare der, og jeg følte jeg ble et slags gissel på gulvet. Men så kommer man til et punkt hvor man bare må være profesjonell og kjøre på med det du skal gjøre, fortalte Jacobsen til TV 2.

«Takk for meg «Skal vi danse». Aldri meningen å såre deg Tone.» Frank Løke

Det har forløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Frank Løke. På sin Instagram-profil skriver han imidlertid følgende mandag kveld:

- Takk for meg «Skal vi danse». Aldri meningen å såre deg Tone. Du er ei sinnssykt bra og sterk dame. Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene.

Saken fortsetter under:

Overfor Dagbladet forklarer Jarle Nakken at Løke ble informert om avgjørelsen mandag.

- Frank ble orientert om dette i dag. Han reagerte med at han aksepterer den avgjørelsen og forstår den. Samtidig har han i etterkant også gitt uttrykk for at han ser at det var et overtramp.

På spørsmål om Frank Løke og Tone Jacobsen vil bli erstattet, forteller Nakken at dette enda ikke er avklart.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!