Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

George og Amal Clooney:

Fransk blad trykket bilder av Clooney-tvillingene uten tillatelse: - Fotografene klatret på gjerdet vårt

Nå vil George og Amal Clooney ta magasinet til retten.

IKKE FORNØYDE: George og Amal Clooney er ikke fornøyde med at et fransk magasin publiserte bilder av deres nyfødte tvillinger på forsiden sin. Foto: NTB scanpix
IKKE FORNØYDE: George og Amal Clooney er ikke fornøyde med at et fransk magasin publiserte bilder av deres nyfødte tvillinger på forsiden sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I starten av juni kom nyheten om at stjerneparet George og Amal Clooney hadde blitt foreldre for første gang, til tvillingene Ella og Alexander.

Det bekreftet Stan Resenfield, PR-agenten til Clooney-paret:

- Barna er glade, friske og det går fint med dem, sa han til AP, og la til en spøk om George Clooney:

- Han er nå bedøvet, men vil komme seg i løpet av noen dager.

Skjermet barna sine

Paret har holdt en svært lav profil etter fødselen og har ikke vist fram tvillingene sine offentlig. Slik hadde foreldreparet trolig ønsket at det skulle forbli.

Så publiserte imidlertid det franske magasinet Voici bilder av tvillingene på forsiden sin - uten tillatelse fra Clooney.

Nå vil paret ta magasinet til retten.

- Den siste uken har fotografer fra magasinet Voici klatret på gjerdet vårt og i treet vårt og tok ulovlige bilder av våre nyfødte inne i hjemmet vår, skriver George Clooney i en uttalelse til Deadline via sin talsperson, og fortsetter:

- Vær ikke i tvil: Fotografene, byrået og magasinet vil bli tatt til retten. Sikkerheten til barna våre krever det, avslutter han.

Paparazzibildene skal, ifølge Deadline, vise foreldrene som bærer barna sine inne på sin private eiendom ved Comosjøen i Italia.

Ble avslørt av Matt Damon

Det berømte ekteparet har vernet godt om privatlivet sitt det siste året, og de holdt tett da graviditetsryktene først begynte å svirre ved nyttårstider. Imidlertid røpet Clooneys «Ocean's Eleven»-kollega Matt Damon (46) litt for mye i et intervju med Entertainment Tonight i starten av februar.

- Jeg jobbet med ham i fjor høst da han tok meg til side. Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det, jeg var så glad på hans vegne, avslørte Damon - et par uker før Clooney selv bekreftet nyheten.

Det var da George Clooney gjestet det franske programmet Rencontres de Cinema, at filmstjerna valgte å lette på sløret om familieforøkelsen for første gang.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, sa Clooney i intervjuet, ifølge UsWeekly.com.

Videre fortalte Hollywood-stjerna lattermildt om hvordan kameratene reagerte da de fikk høre at han skulle bli pappa - i godt voksen alder.

- Vi satt sammen åtte kompiser, som alle har barn på videregående skole, og de var veldig støttende og fortalte hvor fantastisk det er å være far og at jeg kommer til å elske det.

- Så ble det helt stille, og alle begynte å imitere gråtende barn før hele bordet knakk sammen i latter, la George Clooney til i det franske tv-intervjuet.

Avviste både ekteskap og barn

Tidligere ble George Clooney regnet blant Hollywoods fremste ungkarer, ettersom han gjerne vekslet mellom ulike, relativt kortvarige forhold.

Han var også tydelig på at han ikke ønsket å gifte seg igjen, etter ekteskapet med skuespiller Talia Balsam (58), som varte fra 1989 til 1993.

I september 2014 valgte Clooney likevel å bli smidd i hymens lenker nok en gang, da han og Amal giftet seg i Venezia. I januar samme år uttalte han imidlertid følgende:

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Men det var noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer Vis mer

- Denne fascinasjonen for kjærlighetslivet mitt er virkelig spesiell. Jeg fortsetter å si at jeg aldri kommer til å gifte meg igjen eller få barn, men folk vil ikke tro meg, sa han til Express den gang.

Forholdet til stjerneadvokat Amal Clooney har altså fått filmstjerna til å endre syn, både på ekteskapet og foreldreskapet. Før han møtte sin nåværende kone, uttalte han at jobben var det viktigste for ham:

- Jeg har alltid visst at farskap ikke var noe for meg. Å oppdra barn er en enorm forpliktelse, og det må være din førsteprioritet. For min del er jobben viktigst. Og det er grunnen til at jeg aldri vil gifte meg igjen, sa han til The Sunday Telegraph i 2011.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!