DØDE: Den franske toppbloggeren, Rebecca Burger, døde da en kremdispenser eksploderte på brystet hennes. Foto: Instagram
DØDE: Den franske toppbloggeren, Rebecca Burger, døde da en kremdispenser eksploderte på brystet hennes. Foto: InstagramVis mer

Rebecca Burger:

Fransk fitnessblogger døde da kremdispenser eksploderte

Nå advarer familien.

(Dagbladet): 18. juni skjedde det noe helt utenom det vanlige da en kremdispenser eksploderte og dermed skal ha forårsaket døden til den franske bloggeren Rebecca Burger (33).

Det er foreldrene til den unge bloggeren som delte nyheten på Burgers egen Instagram-profil, hvor den populære fitnessbloggeren har over 154 000 følgere.

- Det er med stor sorg vi meddeler Rebeccas død den 18. juni 2017 etter en ulykke hjemme, står det skrevet i bildet familien publiserte kort tid etter de delte et annet bilde som forklarte ulykkesforløpet.

- Her er dispenseren som eksploderte og føk inn i brystet til Rebecca og forårsaket hennes død (..) Ikke bruk denne type redskap, advarer familien.

Franske medier, gjengitt av BBC, hevder at bloggeren døde av hjertestans etter hendelsen, til tross for rask legehjelp.

Skapt store overskrifter

Etter at foreldrene til den 33 år gamle bloggeren delte den triste nyheten, ble historien raskt spredd - og også flere internasjonale medier har omtalt saken.

Fansen har fylt kommentarfeltene med lange kondolanser og takker familien for advarslene.

- Hun var en virkelig vakker kvinne og en fantastisk inspirasjon. Hvil i fred.

- Jeg er virkelig lei meg for deres tap. Håper dette øker bevisstheten blant folk, skriver en annen.

- Min dypeste kondolanse for tapet av deres vakre datter. Ber for styrke og helbredelse for familien.

Forbukerrådet har advart

Ifølge BBC har en fransk forbrukergruppe advart mot feilkoblinger på gasskapslene i dispenseren i mange år, etter at flere har opplevd lignende ulykker.

I 2010 var det så mange ulykker at det franske forbrukerrådet sendte ut en advarsel, skriver nyhetsnettstedet.