Kim Kardashian ranet i Paris:

Franske politikere i full krangel etter Kardashian-ranet: - Vil bare gjøre vondt verre

Tror færre turister vil komme til Paris. 

«PARIS, JE T'AIME»: Kim Kardashian (lyseblå kjole i midten) feiret utdrikningslaget sitt i Paris i 2014. Dette er bare ett av Kardashians mange besøk til den franske hovedstaden de siste åra. Foto: ABACAPRESS / NTB Scanpix
«PARIS, JE T'AIME»: Kim Kardashian (lyseblå kjole i midten) feiret utdrikningslaget sitt i Paris i 2014. Dette er bare ett av Kardashians mange besøk til den franske hovedstaden de siste åra. Foto: ABACAPRESS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at turistnæringen i Frankrike har lidd etter terrorangrepene i Paris og Nice.

I august uttalte landets utenriks- og turistminister, Jean-Marc Ayrault, til nyhetsbyrået AFP at turismen har falt med syv prosent siden begynnelsen av året.

- Paris er verst rammet, forklarte Ayrault, som pekte på terrorfrykt som en av årsakene.

Populær kjendisby

Hollywood-kjendisene, som har valfartet til den franske hovedstaden i en årrekke, har imidlertid ikke sviktet Paris. Titt og ofte er den ene eller andre verdensstjerna innom motemetropolen, som er som en viktig by å regne om du vil vise deg fram.

Dette har realitydronninga Kim Kardashian (35) skjønt for lenge siden, og hun har antakeligvis mistet tellinga over antall Paris-besøk.

Foruten å delta på enhver stor motebegivenhet, holdt hun for eksempel utdrikningslaget sitt her - i dagene før hun gifta seg med Kanye West (39) for to år siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer