Fredrik Skavlan ble pappa for femte gang - avslørte nyheten i podcast

- Det kom ut en gutt, og det føltes som om jeg har kjent ham veldig lenge. Det er en fantastisk følelse.

FORELDRE IGJEN: Skuespiller Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan ble foreldre igjen i dag. Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix
FORELDRE IGJEN: Skuespiller Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan ble foreldre igjen i dag. Foto: Bjørn Erik Larsen / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Programleder Fredrik Skavlan og skuespiller Maria Bonnevie er blitt foreldre til sitt andre barn - en sønn.

Fødselen skal ha skjedd tidligere denne uken, men Fredrik Skavlan annonserte nyheten først i et rykende ferskt avsnitt av podkasten «Skavlan & Källner», som ble publisert klokka 19 i dag.

Hadde stand-in klar Det er hans andre barn med samboer Maria Bonnevie, som har en tre år gammel datter fra før. Fredrik Skavlan har i tillegg tre voksne barn fra sitt tidligere ekteskap.

- Det er jo ikke til å tro. Det kommer altså en ut en gutt, og han er en person, og en slektning. Det ser man med en gang. Han er veldig pen, da. Men også med så fin karakter. Det var en integritet som ble født, forteller Fredrik Skavlan i podcasten.

- Det føltes som om jeg hadde kjent ham veldig lenge. Det er en herlig følelse. Det var forferdelig å reise derfra, sier han.

- Etter fem fødsler skjønte jeg endelig hva min rolle er. Mange pappaer på fødestuen forstår ikke det - man får jo ingen konkrete oppgaver. Det som faktisk funker i en slik situasjon er å bli det jeg ellers forakter - en coach. Og så forsøker jeg å være rolig, det får jeg til bare det blir dramatisk nok. jeg blri hysterisk for småting, men ikke når det virkelig er dramatisk. Derfor passer jeg på en fødestue, sier Fredrik Skavlan.

Hadde stand-in Han skal også ha annonsert nyheten under innspillingen av ukas «Skavlan» i Stockholm i kveld, melder Expressen:

- Vet dere hva? Jeg har blitt pappa til en liten sønn, skal 49-åringen ha fortalt publikum, stående på studiogulvet, ifølge den svenske avisa.

Det er bare en knapp måned siden Fredrik Skavlan annonserte at paret ventet barn.

Det var på forhånd knyttet spenning til om fødselen ville forhindre den populære talkshowverten fra å gjennomføre ukas «Skavlan», der Tomas von Brömssen, Silje Norendal og Stein Erik Hagen er blant gjestene.

Derfor var forfatter Åsne Seierstad og stuntreporter Niklas Källner være forberedt på å ta over på kort varsel, avslørte Fredrik Skavlan i Dagbladet for to uker siden.

Innspillingen gjennomføres etter det Dagbladet forstår likevel etter planen - og Skavlan returnerer til Oslo umiddelbart etterpå for å være sammen med familien.

Dagbladet har vært i kontakt med produksjonsselskapet Monkberry, som ikke ønsker å kommentere hendelsen.