Fredrik Skavlan:

Fredrik Skavlan i retten

Onsdag startet rettssaken der en tømrermester saksøker programlederen.

I RETTEN: Fredrik Skavlan møter denne uka i Oslo tingrett. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
I RETTEN: Fredrik Skavlan møter denne uka i Oslo tingrett. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det klart at talkshow-vert Fredrik Skavlan (54) måtte møte i retten. Tømrermester Kjetil Eriksen, som hadde gjort renoveringsarbeid på vinduer i boligen til Skavlan, mente sistnevnte ikke har betalt for arbeidet.

Skavlan på sin side mener at arbeidet som er utført av den andre parten ikke var av håndverksmessig standard, og ønsker derfor ikke å betale kostnadene. Partene klarte ikke å bli enige utenfor rettssalen.

Av smittevernhensyn får ikke Dagbladet være til stede i Oslo tingrett, men følger saken fra videolink. Det er satt av tre dager til saken.

Krever en halv million

Eriksen krever at Skavlan skal betale 550 000 kroner, mens Skavlan i sitt motsøksmål krever kontrakten deres hevet. Skavlan ønsker også å få betalt 341 000 kroner av motparten - beløpet han allerede har betalt for arbeidet.

- Jeg ville helst ikke sitte her selvfølgelig, jeg ville at det skulle gå bra. Det er ikke mange andre agendaer hos meg enn akkurat det. Hadde dere levert det dere skulle i første runde, hadde dette vært helt fint og jeg hadde vært en glad kunde, sier programlederen når han forklarer seg i retten, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer