Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie blir foreldre igjen

Venter sitt tredje barn sammen.

NY BABY PÅ VEI: Talkshow-vert Fredrik Skavlan og skuespiller Maria Bonnevie venter sitt tredje barn sammen. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
NY BABY PÅ VEI: Talkshow-vert Fredrik Skavlan og skuespiller Maria Bonnevie venter sitt tredje barn sammen. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredrik Skavlan (51) og Maria Bonnevie (44) blir foreldre igjen. Det forteller sistnevnte i et intervju med Dagens Næringsliv.

Bonnevie forteller at hun ble noe tatt på senga av graviditeten, da hun egentlig skulle ha vært å se i en stor rolle ved svenske Kungliga Dramatiska Teatern.

- Ja, jeg ble både glad og fortvilet da jeg ble klar over graviditeten, for timingen var alt annet enn perfekt. Jeg gruet meg til å fortelle det til Eirik Stubø, Dramatens sjef. Plakaten var trykket, prøvene i gang. Men han tok det veldig bra, forteller hun til DN.

- Overveldende kvalme

Bonnevie har termin allerede til sommeren, og beskriver svangerskapet som «en blanding av eufori og en overveldende kvalme».

- Dagene preges dessverre mest av det siste. Man må bare komme seg gjennom dem. Når barnet kommer, er jo alt glemt, forteller hun til avisa.

Skuespilleren gjør comeback til høsten, etter fire år utenfor rampelyset, med filmene «Unge Astrid» og «Føniks».

Fra før har Bonnevie og Skavlan to barn sammen, en treåring og en seksåring. Skavlan har også tre voksne barn fra tidligere forhold, og blir altså seksbarnsfar.

Saken fortsetter under.

NEKTET Å SVARE: Da Hollywood-stjernen Uma Thurman gjestet «Skavlan» var hun ikke så lysten på å svare på alle spørsmålene til Fredrik Skavlan. Video: NRK Vis mer Vis mer

En kan trygt si at paret har en dag i overskriftenes navn. Babynyheten kommer nemlig samme dag som det er blitt kjent at Fredrik Skavlan gir seg i NRK etter nesten 20 år, og går til konkurrenten TV 2.

- Ville ha barn med en gang

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjerna gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at nå får det være nok (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

I en podcast med den svenske reporteren Niklas Källner, året etterpå, fortalte den kommende seksbarnsfaren at han etter fem fødsler har funnet ut hvilken rolle han har på fødestuen.

- Det som faktisk funker i en slik situasjon er å bli det jeg ellers forakter - en coach. Og så forsøker jeg å være rolig, det får jeg til bare det blir dramatisk nok. Jeg blir hysterisk for småting, men ikke når det virkelig er dramatisk. Derfor passer jeg på en fødestue, fortalte han i podcasten.

Etter åtte år med pendling fram og tilbake mellom Oslo og Stockholm, er Skavlan og Bonnevie nå bosatt i Norge.

- Det er kjempekoselig at vi har flyttet nærmere. Når du skal ha et lite barn igjen, vil du ha familien rundt deg. Barna har blitt en flokk, selv om de andre er mye eldre, er vi mye sammen hele gjengen, sa Skavlan til Dagbladet i 2015.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer