Candace Cameron Bure og JoJo Siwa:

«Frekkeste jeg har møtt»

Candace Cameron Bure ble sjokkert da hun så hva JoJo Siwa kalte henne.

FREKK: Candace Cameron Bure skjønte ikke hvor JoJo Siwas TikTok-video kom fra. Foto: Shutterstock/Broadimage/REX/NTB
FREKK: Candace Cameron Bure skjønte ikke hvor JoJo Siwas TikTok-video kom fra. Foto: Shutterstock/Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at det oppstår krangler og intriger mellom kjendiser, men denne konflikten var det nok få som hadde forutsett.

YouTube-stjerna og danser JoJo Siwa (19) fikk mange til å sperre opp øynene da hun tidligere denne måneden kalte skuespiller Candace Cameron Bure (46) for den frekkeste kjendisen hun har møtt.

Det gjorde hun i en video på TikTok, da hun tok del i en viral trend som går ut på å navngi den frekkeste, snilleste og kuleste kjendisen man har møtt.

Dersom man ser nøye etter ser man et bilde av Bure på mobilen til Siwa etter teksten: «Frekkeste kjendisen jeg har møtt».

Us Weekly er blant mediene som omtaler saken.

- Ble sjokkert

Dette gikk imidlertid ikke vel hjem hos «Full House»-skuespilleren.

Nå bryter Bure stillheten og kommenterer Siwas uttalelse i en video på Instagram.

- Helt ærlig, jeg ble sjokkert da jeg så TikTok-videoen på søndag og jeg hadde ingen anelse hvor det kom fra, innleder 46-åringen videoen.

Videre forteller Bure at hun umiddelbart prøvde å komme i kontakt med danseren for å finne ut hva som hadde skjedd.

I en telefonsamtale med Siwa spør hun angivelig rett ut: Hva har jeg gjort mot deg?

ALDRI FØR: Jojo Siwa og Jenna Johnson danset sammen i «Dancing with the Stars» og skapte historie. Video: Tiktok @itsjojosiwa og @ jennachmerkovskiy Vis mer

Ifølge skuespilleren hadde ikke Siwa tenkt igjennom hvordan TikTok-videoen kunne påvirke Bure og la ikke mer i det enn at det var en morsom trend.

Bure ville likevel vite sannheten og spurte igjen hva som hadde skjedd mellom dem.

- Jeg føler meg elendig

- Hun ville ikke fortelle meg, fordi hun syns det var teit … Men så sa hun: «Du vet, jeg møtte deg på «Fuller House»-premieren da jeg var 11 år gammel. Vi var begge på den røde løperen og jeg kom bort til deg, og spurte om vi kunne ta et bilde sammen, men du sa: «Ikke nå», og fortsatte å ta bilder med andre», gjengir Bure fra telefonsamtalen med Siwa.

KLINSJ: På «Farmen Kjendis» ble det konflikt mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

YouTube-stjerna skal også ha sagt at hun ser annerledes på situasjonen på den røde løperen nå som hun er voksen, men la til at hun godt husket hendelsen.

- Jeg knuste ditt 11 år gamle hjerte. Uff. Jeg føler meg elendig, sa Bure angivelig til Siwa og beklaget.

Skuespilleren avsluttet videoen med en oppfordring til følgerne:

- Uansett hvor mange følgere du har … selv en 10-sekunders trendene TikTok-video kan gjøre skade, fordi våre ord betyr noe og våre handlinger betyr noe.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer