Meteorolog Anniina Valtonen:

Fremmed sniktittet på legeundersøkelse

- Det er ikke greit!

SYKEHUSBESØK: Den finske meteorologen fikk uventet besøk under en legeundersøkelse. Foto: Skjermbilde fra Instagram/Anniina Valtonen
SYKEHUSBESØK: Den finske meteorologen fikk uventet besøk under en legeundersøkelse. Foto: Skjermbilde fra Instagram/Anniina Valtonen Vis mer
Publisert

Fredag delte den finske meteorologen Anniina Valtonen (32) et bilde av seg selv i sykehus-senga på Twitter. Her avslørte Valtonen til følgerne sine at hun er sykemeldt.

«Jeg er sykemeldt og vil returnere til værkartene når jeg føler meg bedre», skrev hun blant annet over bildet.

Her kunne 32-åringen også avsløre en ubehagelig hendelse under sykehusbesøket, der hun fikk besøk av en uønsket gjest.

«Jeg ville bare si at det ikke er greit å kikke bak gardinen når legen undersøker en pasient, uansett hvem det er», skrev meteorologen videre.

På Instagrams Story-funksjon forklarte hun hendelsen ytterligere:

«Hade! I dag, fredag, skal jeg ikke se på direktesendingen halv sju. Det har vært en veldig smertefull og tøff uke. Kroppen min og sjelen min trenger hvile nå»

FØLELSER: Triana Iglesias legger ikke skjul på følelsene sine etter at hun vant «Årets ærespris» under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

«Takk til sykepleiere og leger i hele Finland som tok hånd om meg. Takk til dere som lot meg være i fred på sykehuset. Utenom deg som prøvde å kikke bak gardinen ved sengen samtidig som legen undersøkte meg. Alle har rett til privatliv!»

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer