Pink:

Freser mot holocaust-kritikk: - Hold det for dere selv

Artisten så seg nødt til å forsvare barna etter minnesmerke-storm.

NETTROLL: Artisten Pink (39) går nok en gang ut mot kritikere på sosiale medier. Denne gangen i forbindelse med et besøk på holocaust-minnesmerket i Berlin. Foto: NTB Scanpix
NETTROLL: Artisten Pink (39) går nok en gang ut mot kritikere på sosiale medier. Denne gangen i forbindelse med et besøk på holocaust-minnesmerket i Berlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerna Pink (39), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, er aller best kjent for sin gjenkjennbare sangstemme. Likevel er hun for mange trolig vel så kjent for sitt temperament, som sine utallige hits.

Derfor kom det kanskje ikke som noe stort sjokk da hun igjen nylig gikk ut mot sine egne følgere på Instagram, der hun atter en gang så seg nødt til å forsvare barna Willow (8) og Jameson (2). Det melder blant andre nettstedet E!.

Sangstjerna, som nylig besøkte Berlin, delte en rekke bilder av oppholdet på sin egen Instagram-konto. Under besøket gjestet familien flere turistattraksjoner og minnesmerker, deriblant det kjente holocaust-minnesmerket.

Det gikk ikke ubemerket hen.

- Barn skal få være barn

Monumentet er laget til minne om jødene som ble drept under andre verdenskrig, og da popstjernas barn løp rundt og lekte blant de store steinene, var det mange som så rødt.

Etter å ha delt bildet fikk nemlig sangeren, ifølge flere amerikanske medier, sterk kritikk for å ha latt barna løpe fritt på nettopp et minnesmerke.

Selv fnyser sangeren av slengbemerkningene:

«Til alle kommentarene; disse to barna er faktisk jøder, det er også jeg og hele min mors familie. Personen som bygde dette trodde på at barn skal få være barn, og for meg er dette en feiring av liv etter døden. Vær så snill og hold hatet og kritikken for dere selv», skriver hun på Instagram.

Forsvarte sønnen

Dette er langt fra første gang den populære sangstjerna opplever kritikk på sosiale medier, der barna er involvert.

Seinest i april la hun ut et koselig familiebilde på Instagram, der hun og barna hilser på en pelikan ved bassengkanten.

Ifølge blant annet Today bet mange følgere seg merke i mangelen på bukser hos sønnen, og negative kommentarer rant inn.

Det hele resulterte i at 39-åringen slettet bildet, for så å legge det ut på nytt, men i en sladdet versjon. I teksten til bildet gikk hun hardt ut mot følgerne.

«Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute. Å hisse seg opp over penisen til ungen min? Over omskjæring? Er dere seriøse? Som en hver mor på stranda la jeg ikke engang merke til at han hadde tatt av seg bleia. Jeg slettet det fordi dere alle er jævlig ekle».

Med en sarkastisk tone avsluttet artisten det hele med å beskrive hva de gjorde da bildet ble tatt.

«Her er et bilde av pelikanen vi åpenbart fanget og mishandlet i timevis, før vi dinglet en barnepenis i ansiktet på den».

Vil slutte å dele bilder

Ifølge Huffington Post førte kommentarene til at artisten bestemte seg for å slutte å legge ut bilder av barna. I april fortalte hun til Ellen DeGeneres at hun ikke var spesielt glad i hvor modige mennesker blir når de er anonyme på nettet.

- Jeg liker ikke urettferdighet. Jeg liker ikke hvor frekke mennesker er anonymt. Bare skikkelig, skikkelig slemme, forklarte hun til talkshow-verten, og la til:

- Jeg liker å vise fram familien min, de er det stolteste i livet mitt Jeg er mer stolt av barna mine enn noe annet jeg har gjort. Men nå vil jeg ikke dele bilder av dem lenger, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer