Carola Häggkvist

Freser tilbake mot eksen

Den svenske artisten Carola Häggkvist går i strupen på eksmannen Runar Søgaard (53) i sosiale medier.

SLÅR TILBAKE: Carola Häggkvist holder ikke igjen da hun slår tilbake mot eksmannen Runar Søgaard. Foto: Lise Åserud / NTB
SLÅR TILBAKE: Carola Häggkvist holder ikke igjen da hun slår tilbake mot eksmannen Runar Søgaard. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har det blitt skrevet opp og ned om Runar Søgaards (53) nye bok, som har fått tittelen «Gud ga oss ti bud - jeg har brutt ni av dem». I boka har han blant annet skrevet åpent om hvorfor ekteskapet til den svenske artisten Carola Häggkvist (54) tok slutt i 2000.

- For meg var ekteskapet for life, men pressen fikk det til å se ut som om bruddet var min skyld. For første gang skal hele sannheten på bordet, uttalte han til Dagbladet i anledning bokslippet.

På spørsmål om hva Häggkvist tenker om hans sannhet, svarte han:

- Det vet jeg ikke, jeg har ikke spurt. Men i og med at Carola og jeg var gallionsfigurer, føler jeg at det nå er på sin plass å være ærlig om hvorfor jeg forlot henne.

Forlaget Vigmostad & Bjørke meldte i en e-post til Dagbladet at både Carola og Jessica, hans andre kone, hadde fått forelagt delene som omhandler dem. De har ikke hatt innsigelser eller kommentarer til boka.

Samme dag som boka ble sluppet skrev Häggkvists pressekontakt at artisten hadde valgt å ikke lese boka, «av dypt personlige grunner, da tiden med ham har gjort og fortsatt gjør tilstrekkelig stor skade»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer