Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen:

Fridde på bursdagen: Fikk ja

Jan Fredrik Karlsen gikk ned på kne på hytta i Mandal.

FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Fredrik Karlsen (46) og Janne Formoe (44) har forlovet seg. Den gledelige nyheten bekrefter førstnevnte overfor Dagbladet.

- For en glede å feire vår forlovelse på livets sted, hytta vår i Mandal med våre beste venner og familie. For en lykke og for en dag, skriver Karlsen i en SMS til Dagbladet.

Det var VG som først omtalte saken.

Av-og-på-forhold

Karlsen skal ha gått ned på kne da paret feiret bursdagen til Formoe på søndag.

Det nyforlovede paret var lenge i et av-og-på-forhold, og traff hverandre for første gang under innspillingen av TV 2 programmet «Senkveld» i 2004. Tre år seinere fridde Karlsen, men bare fire måneder seinere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder seinere fant paret tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt. I 2015, da paret hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Formoe at det var slutt for siste gang.

Dette skulle imidlertid vise seg å ikke stemme. I Oktober skrev Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre igjen. Verken Formoe eller Karlsen hadde den gang kommentert nyheten selv, men kort tid seinere delte sistnevnte et Instagram-innlegg med en hyllest til skuespilleren. I innlegget omtalte han Formoe som «kjæresten min».

- Stolt av kjæresten min som har lansering av sin første smykkekolleksjon. Gratulerer flinke deg, skrev Karlsen.

KJENT IGJEN: Janne Formoe forteller om den gangen hun ble gjenkjent hos gynekologen i Asbjørn Brekkes julestudio. Video: TVNorge Vis mer

Skamfull

I mars i fjor åpnet Formoe seg opp om det humpete kjærlighetslivet overfor TV 2-profil Solveig Kloppen i programmet «En kveld hos Kloppen».

Der fortalte hun om tida da det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, sa hun i programmet.

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus.

Formoe forklarte også at hun gjerne ville få det til å fungere med Karlsen, både for kjærlighetens del og for datteren Felicia Formoe Karlsen (13), og at hun derfor ga forholdet mange sjanser.

- Det skammer jeg meg ikke for lenger, det er jeg stolt over, sa hun den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!