Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Marian Aas Hansen:

Fridde på Kiel-ferja: - Jeg så det ikke komme

Avslørte forlovelse på direkten.

FORLOVET: Lykken smiler for Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: Lykken smiler for Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske artisten Marian Aas Hansen (43) har mye å glede seg over for tiden. Artisten, kjent fra blant annet forstillingen «Showgirls» og for en rekke juleturneer sammen med blant andre Anita Skorgan, gleder seg nemlig ikke bare til jul.

Mandag morgen kunne hun avsløre på direkten, under innspillingen av «God Morgen Norge», at hun har forlovet seg med kjæresten og kollegaen Zelimir Kulisic.

RØRT: Marian Aas Hansen tok til tårene da hun nådde toppen av Møysalen etter en lang og slitsom tur. Video: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer

Forlovet på Kiel-ferja

De to turtelduene forlovet seg på scenen under en av sine konserter, og mandag avslører de at frieriet fant sted på Color Fantasy.

- Han begynte å fortelle historien om hvordan vi møttes og når vi begynte å jobbe sammen. Jeg så ikke det komme rett og slett - ikke før han slang seg ned på to knær, sier hun og fortsetter:

- Etter hvert sa jeg ja, først hørte jeg ikke hva han sa, men jeg ble skikkelig overrasket. Det kom helt ut av det blå.

SAMMEN PÅ SCENEN: Marian og Zelimir sammen på scenen under «Made in America». Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SAMMEN PÅ SCENEN: Marian og Zelimir sammen på scenen under «Made in America». Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Kulisic forteller videre at han ikke var sikker på om han ville gjennomføre frieriet den aktuelle kvelden, men gikk for det likevel.

43-åringen så svært overrasket ut på scenen, men sa omsider ja og klinte til med sin den gang ferske forlovede.

Et godt liv

Tidligere har artisten avslørt at hun lenge har ønsket seg barn.

- Jeg hører jo at den biologiske klokka tikker. Det må jeg innrømme, sa hun til Se og Hør i 2015.

- Barn har vært et tema veldig, veldig lenge. Jeg blir ofte spurt om det og det hadde fortsatt vært veldig hyggelig. Nå har jo jeg jobbet på scenen, også ble det et brudd i livet mitt hvor man kanskje hadde fått barn. Og da går det jo litt tid etter det, fortalte hun den gang.

FORLOVET: Marian var sammen med Kåre Conradi i åtte år før de brøt forlovelsen i 2007. Her sammen i 2005 Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Marian var sammen med Kåre Conradi i åtte år før de brøt forlovelsen i 2007. Her sammen i 2005 Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun refererte til bruddet med artist-kollega Kåre Conradi (46). Etter åtte år som kjærester, brøt de to forlovelsen i 2007.

Likevel understreket hun at det viktigste er å leve et godt liv.

- Selv om jeg ikke har fått barn, så har jeg jo fått være med på veldig mye i jobben min. Jeg er veldig takknemlig for det, og er opptatt av å ta vare på meg selv.

Da hun fylte 40, avslørte Aas Hansen til Se og Hør at hennes største ønske var å få barn.

- Aller mest ønsker jeg meg fred på jord, men på et mer personlig plan er det klart at barn står høyt på ønskelista, sa hun den gang.

43-åringen har tidligere vært gift med Eirik- André Rydningen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!