Dane Cook:

Fridde til 27 år yngre kjæreste

- Jeg var så klar for å spørre henne, sier komikeren.

FORLOVET: Dane Cook og Kelsi Taylor er forlovet. Foto: Invision/ Richard Shotwell/NTB
FORLOVET: Dane Cook og Kelsi Taylor er forlovet. Foto: Invision/ Richard Shotwell/NTB Vis mer
Publisert

Komiker Dane Cook (50) gikk ned på kne for å fri til sin kjæreste Kelsi Taylor (23). Det avslører paret på Instagram.

- Hemmeligheten er ute! Dane Cook og jeg er forlovet. For et par uker siden gikk Dane ned på ett kne og spurte om jeg ville være hans kone, og jeg kunne ikke bedt om et mer perfekt øyeblikk, skriver Taylor til et par bilder fra frieriet.

Frieriet fant sted ved York Beach i Maine, et viktig sted for paret ettersom det var et av de første stedene de reiste til sammen.

- Jeg var så klar for å spørre henne. Jeg var helt rolig rundt det, sier Cook til People.

Videre forteller komikeren at kvelden for frieriet var veldig fin, og med fint vær og en nydelig solnedgang lå alt til rette for det perfekte frieri.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

- Jeg ba min beste venn, kvinnen som jeg har delt noen av de beste øyeblikkene i livet mitt med, om å gifte seg med meg slik at vi kan starte det neste kapittelet i livene våre sammen. Jeg tenkte også på hvor fantastisk hun så ut, sier han videre til People.

Paret har vært sammen i over fem år, til tross for Taylors unge alder.

Det var i 2017 at Cook og 18 år gamle Taylor startet å date.

Komikeren har tidligere åpnet seg om at han forstår at folk reagerer på den store aldersforskjellen, men han mener likevel at de er skapt for hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer