Lisa Kudrow:

«Friends»-stjerna refses: - Slemmeste jeg har møtt

Ikke alle har noe godt å si om Lisa Kudrow.

IKKE FORNØYD: En amerikansk TV-personlighet refser Lisa Kudrow etter personlig møte. Foto: Jesse Grant/Getty Images/NTB
IKKE FORNØYD: En amerikansk TV-personlighet refser Lisa Kudrow etter personlig møte. Foto: Jesse Grant/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Kudrow (59) er for de fleste kjent fra sin rolle som Phoebe Buffay i TV-serien «Friends». Med rollen fulgte et langt liv i rampelyset og en massiv fanskare, som til den dag i dag følger nøye med på stjernas liv.

Men ikke alle er like store fans av Kudrow. Nå anklages nemlig stjerna for å være «slem» i møte med andre.

Refses av tv-personlighet

Det er den amerikanske tv-personligheten Spencer Pratt (39), kjent fra serien «The Hills», som langer ut mot Kudrow. Det gjør han på videoplattformen TikTok, hvor han svarer på spørsmål fra følgerne.

Det er da Pratt blir spurt om hvem som er den slemmeste kjendisen han har møtt, at han retter fingeren mot «Friends»-skuespilleren.

IKKE FORNØYD: Spencer Pratt har lite pent å si om Lisa Kudrow. Her avbildet med kona Heidi Montag. Foto: AdMedia/Splash News/NTB
IKKE FORNØYD: Spencer Pratt har lite pent å si om Lisa Kudrow. Her avbildet med kona Heidi Montag. Foto: AdMedia/Splash News/NTB Vis mer

- Det er enkelt. Phoebe fra «Friends». Uten tvil et av de slemmeste menneskene jeg har møtt, sier han i videoen.

Pratt, som er gift med Heidi Montag (35), hevder at møtet skjedde da han og kona deltok på sin første ordentlige elitefest. Festen var stjernespekket, noe som fikk Pratt og Montag til å føle seg uvelkomne.

Stemningen skal ikke ha blitt bedre da de kom i kontakt med Lisa Kudrow.

- Det var litt sjokkerende, siden ingen hadde snakket til oss på festen. Lisa sier til Heidi, rett foran ansiktet mitt, at hun må komme seg vekk fra meg så raskt som mulig, fordi jeg kommer til å drepe Heidi og at jeg har øynene til en seriemorder, hevder han i en oppfølgingsvideo, ifølge Us Weekly.

Kudrow har ikke kommentert Pratts uttalelser.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Gjorde comeback

Selv om det er rundt tjue år siden siste «Friends»-episode ble sendt på TV, har serien de siste åra likevel fylt Kudrows timeplan. I fjor gjorde alle skuespillerne comeback med en helt egen spesial på HBO Max.

Men comebacket har også ledet til økt fokus på serien. Flere har dermed lagt merke til detaljer som kanskje ikke helt samsvarer med dagens samfunn.

Serien kritiseres blant annet for mangel på mangfold av etnisitet og hudfarge - kritikk Kudrow svarte på i august.

- Jeg tenker at det var en serie som er skapt av to personer basert på deres eget liv etter college, sa skuespilleren i et intervju med The Daily Beast i august.

Kudrow mener at man i en karakterdreven komiserie må skrive om det man kjenner til. Selv om hun er enig i at det mangler mangfold i serien, hadde hun følgende å si:

- Det var ikke deres (serieskaperne, journ.anm.) oppgave å fortelle om hvordan det er å være ikke-hvit.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer