Gunther fra «Friends»:

«Friends»-stjerna ugjenkjennelig

Baristaen Gunther fikk mye oppmerksomhet i løpet av seriens ti sesonger.

GUNTHER: Slik så skuespilleren som spilte Gunther ut i 2004. I dag har en nesten ikke til å kjenne igjen, og han har også kvittet seg med den ikonsike hårfargen. Foto: NTB Scanpix
GUNTHER: Slik så skuespilleren som spilte Gunther ut i 2004. I dag har en nesten ikke til å kjenne igjen, og han har også kvittet seg med den ikonsike hårfargen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at så å si alle stjernene fra situasjonskomedien «Friends», eller «Venner for livet» på norsk, har hatt solide karrierer etter den siste og tiende sesongen ble sendt i 2004.

Serien gikk som en farsott over internasjonale så vel som norske tv-skjermer, og vennskapet mellom rollekarakterene Monica Geller, Chandler Bing, Ross Geller, Rachel Green, Joey Tribbiani og Phoebe Buffay har blitt et mange kjenner seg igjen i og føler de er en del av.

Også skuespiller James Michael Tyler (57) fikk mye tid på skjermen, men navnet hans i seg selv er nok ikke særlig kjent for mange. Derimot er det vanskelig å glemme baristaen Gunther, som i løpet av sine 93 episoder var besatt og forelska i Rachel, spilt av Jennifer Aniston (50).

«Ugjenkjennelig»

Etter at seriens siste episode ble sendt, har det imidlertid vært forholdsvis stille rundt den platinablonde baristaen, og nå, 16 år seinere, er han nesten ikke til å kjenne igjen.

Det bleika håret er nemlig byttet ut med et stort skjegg og en mer naturlig hårfarge, og på Instagram kan det se ut til at den 57 år gamle skuespilleren lever et forholdsvis normalt og tilbaketrukket liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer