«Jakten på kjærligheten»:

Frier trekker seg: - Ikke riktig

Valgte å reise hjem.

BONDEROMANTIKK: Martin Amundrød, Sigrid Tolsby, Erlend Christoffersen og Thomas Steen er årets «Jakten»-bønder. Her med programleder Jan Thomas. Foto: Espen Solli / TV 2
BONDEROMANTIKK: Martin Amundrød, Sigrid Tolsby, Erlend Christoffersen og Thomas Steen er årets «Jakten»-bønder. Her med programleder Jan Thomas. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Nok en gang skal tre utvalgte bønder og deres friere se om det kan oppstå litt bonderomantikk i «Jakten på kjærligheten».

Årets sesong er så vidt i gang, men allerede forrige uke trakk den første frieren, Henning Meling (49), seg. Han var med som Thomas Steens (47) frier.

Denne gangen er det Martin Amundrød (37) som opplever at en av hans friere velger å forlate gården. I mandagens episode kan nemlig June-Mari Sennerud-Huserbråten (31) fortelle at hun ønsker å trekke seg.

FØRSTE KYSS: Årets første «Jakten»-kyss er her. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

I programmet tar hun Amundrød til sida og forklarer at årsaken er at det virker som at han har fått såpass god kontakt med en annen frier - May Jeanette - og at hun ikke ønsker å bli en «statist» i deres reise.

TREKKER SEG: June-Mari Sennerud-Huserbråten og Martin Amundrød. Foto: Espen Solli / TV 2
TREKKER SEG: June-Mari Sennerud-Huserbråten og Martin Amundrød. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Overfor TV 2 utdyper hun videre:

- Under oppholdet er det hektisk og slitsomt. Det er utfordrende å utlevere seg såpass og å være med på alt som skjer, samt det å ikke vite hva som skjer og å leve et annet liv enn hva man pleier. Jeg kjente etter hvert at det ikke ble riktig for meg og mine verdier å bli der fordi jeg følte at Martin var mer interessert i de andre. Jeg tenker at det er helt lov, men da syntes jeg ikke at det var riktig at jeg skulle bli.

31-åringen legger videre til at hun fortsatt er singel og på utkikk etter den rette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer