Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Karoline Bjerkeli Grøvdal:

Friidrettsstjernen Karoline Bjerkeli Grøvdal med ny kjæreste

Har funnet lykken med TV 2- journalist.

NY KJÆRESTE: Karoline Bjerkeli Grøvdal har funnet lykken med TV 2- journalist Magnus Krogsæter Aarre. Foto: NTB Scanpix.
NY KJÆRESTE: Karoline Bjerkeli Grøvdal har funnet lykken med TV 2- journalist Magnus Krogsæter Aarre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Langdistanseløperen Karoline Bjerkeli Grøvdal (27) har funnet lykken med sportsreporter i TV 2, Magnus Krogsæther Aarre. Det skriver VG.

Til avisa kommenterer Bjerkeli Grøvdal nyheten på følgende måte:

- Det er veldig hyggelig. Utover det har jeg ingen kommentarer.

SATSER PÅ HINDER: Karoline Bjerkeli Grøvdal, her da hun løp inn til gull på 3 000 meter under friidretts-NM i Sandnes. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SATSER PÅ HINDER: Karoline Bjerkeli Grøvdal, her da hun løp inn til gull på 3 000 meter under friidretts-NM i Sandnes. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Bjerkeli Grøvdal har tidligere vært kjæreste med hekkeløper Vladimir Vukicevic (26), men forholdet tok i sommer slutt etter fire år. Det bekreftet Bjerke Grøvdal dengang også til VG.

En rekke idrettsprestasjoner

Bjerkeli Grøvdal har en rekke idrettsprestasjoner på merittlista.

Blant annet tok hun i 2015 Norges første medalje i terrengløp under Europamesterskapet i Frankrike. I fjor sommer ble hun nummer 31 på 1500 meter og nummer 13 på 5000 meter under VM i London. I tillegg har 27-åringen bronse på 10.000 meter fra EM i Amsterdam i 2016.

For tiden befinner Bjerkeli Grøvdal seg i Sør-Afrika, hvor hun er på høydeleir.

– Det har vært to og en halv fine uker her nå, men jeg ser fram å dra hjem igjen om noen dager også, forteller hun til VG.

I EM i 2018 har Bjerkeli Grøvdal også bestemt seg for å satse på hinder.

Beslutningen kom raskt etter at hun knuste sin egen norske rekord da hun løp inn til gull på 3000 meter hinder under friidretts-NM i Sandnes i slutten av august. 27-åringen ble klokket i mål til kruttsterke 9.13,35, som var den beste tiden på distansen av en europeisk løper i 2017.

Saken fortsetter nendenfor.

IDRETTSGALLAEN: Friidrettsutøver Karoline Bjerkeli Grøvdal. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IDRETTSGALLAEN: Friidrettsutøver Karoline Bjerkeli Grøvdal. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Slet med spiseforstyrrelser

27-åringen har holdt på med friidrett i en årrekke. Allerede som 16-åring ble Karoline Bjerkeli Grøvdal tatt ut på landslaget i friidrett.

Den bragden ble fulgt av store prestasjoner i flere europeiske mesterskap i 2007, men ikke lenge etter fikk hun startnekt av Olympiatoppen. Årsaken var at det unge friidrettshåpet hadde en dramatisk lav kroppsvekt.

Etter at Bjerkeli Grøvdal var tilbake i form i 2009, fortalte hun til VG Sporten at hun ikke synes den tunge tiden er vanskelig å snakke om i ettertid. I ettertid har hun snakket åpent om spiseforstyrrelsen i enkelte foredrag.

- Det var ille, selvfølgelig, sa hun til VG om perioden da hun veide 42 kilo og hadde en fettprosent på 4.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!