Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Norske Talenter»-frieri:

Frir til kjæresten for 137. gang i «Norske Talenter»

Raymond ba sin kjære Charlottes familie om grønt lys før TV-stuntet. 

FRIDDE: Raymond valgte å fri fra scenen til sin kjæreste Charlotte Nilsen. Foto: TV 2
FRIDDE: Raymond valgte å fri fra scenen til sin kjæreste Charlotte Nilsen. Foto: TV 2 Vis mer

Denne uka ruller tredje episode av «Norske Talenter» på TV 2, og som vanlig blir det en variasjon av musikk, dans og andre spennende talenter. Men i fredagens episode skjer det også noe helt spesielt.

Raymond Eriksen (30) fra Karmøy frir nemlig til kjæresten Charlotte Nilsen (27) foran alle tilskuerne i både salen og på TV.

Til Seoghør.no forteller Raymond at det ikke var første gang han fridde.

- Jeg fridde 137 ganger, fordi yndlingstallene mine er 13 og 7. Jeg tullet jo opptil flere ganger med å fri, men Charlotte visste at da jeg fridde for 137. gang skulle det være på ekte med ring og hele pakka.

Saken fortsetter under bildet.

FRIERI: I fredagens episode av «Norske Talenter» frir Raymond Eriksen til kjæresten Charlotte Nilsen. Foto: TV 2 
FRIERI: I fredagens episode av «Norske Talenter» frir Raymond Eriksen til kjæresten Charlotte Nilsen. Foto: TV 2  Vis mer

Ville gjøre det spesielt

Og inspirasjonen til selve frieriet fant han på Youtube, hvor han så en video der en mann hadde leid inn over 800 dansere for den store begivenheten. Da Raymond endelig skulle fri på ekte ville han også gjøre noe kreativt.

Men det var ikke bare frieri som stod i tankene da han meldte seg på talentkonkurransen.

- Jeg meldte meg jo på fordi jeg tror jeg har et talent og en formidlingsevne. Selve ideen til frieriet kom etter jeg hadde meldt meg på. Da kontaktet jeg TV 2, og de synes det var morsomt. Jeg fikk litt hjelp, men jeg styrte det meste selv.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK ENDELIG JA: Charlotte sa endelig ja etter at Raymond fridde for 137 gang. Dette bildet er tatt rett etter forlovelsen. Foto: Privat 
FIKK ENDELIG JA: Charlotte sa endelig ja etter at Raymond fridde for 137 gang. Dette bildet er tatt rett etter forlovelsen. Foto: Privat  Vis mer

Slet med rus

Men livet til Raymond har ikke alltid vært like lett. Han slet nemlig i flere år med rusproblemer hvor musikken var noe av redningen.

- Jeg har alltid vært glad i musikk, og jeg kommer fra en musikalsk familie. Når jeg rusa meg flykta jeg til musikken. Når jeg lager min egen musikk er det for å uttrykke følelser.

Sangen han skal opptre med i fredagens «Norske Talenter» er nettopp en slik sang. Han skal nemlig synge en låt han har skrevet selv sammen med en dame han satt i fengsel med. Og låten, den handler om ting han selv har opplevd i livet.

- Låten handler om foreldres kjærlighet til sine barn, og det at vi foreldre prøver å formidle til barna at de skal lære av våre feil. Jeg skrev den sammen med en kvinne i fengsel som har mye av de samme erfaringene, forteller han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTER SEG: Sommeren 2017 står bryllupet til Charlotte og Raymond.  Foto: Privat
GIFTER SEG: Sommeren 2017 står bryllupet til Charlotte og Raymond.  Foto: Privat Vis mer

Gifter seg til sommeren

Og bryllupsplanleggingen er allerede godt i gang. Og nå gleder alle seg til bryllup.

- Vi gifter oss 19. august. Kirken er booket, invitasjonene er sendt ut og budekjolen er kjøpt, så ting begynner å komme på plass til bryllupet.

- De fleste visste jo at jeg skulle fri på «Norske Talenter». Jeg tok jo runden til alle i familien til Charlotte og ba om grønt lys for å smelte meg inn i slekta, forteller Raymond.

«Norske Talenter» ser du på TV 2 i kveld 19.00.

STORE LIKHETER: I premieren av «Norske Talenter» på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på «America's Got Talent» fra 2016. Video: Video; TV 2 / Youtube/America's Got Talent Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling