Benjamin Ingrosso:

Frir til norske jenter

- Kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste, sier Benjamin Ingrosso til Dagbladet.

ÅPEN: Artist Benjamin Ingrosso har delt mye av livet sitt på tv. Nå letter han på sløret om blant annet bruddet han gikk gjennom tidligere i år. Foto: Thomas Andersen / TV 2
ÅPEN: Artist Benjamin Ingrosso har delt mye av livet sitt på tv. Nå letter han på sløret om blant annet bruddet han gikk gjennom tidligere i år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har Benjamin Ingrosso (21) blitt en av de heteste artistene hos vår söta bror. Sakte, men sikkert har han også slått an i Norge, og man kan vel trygt si at han nå har en solid fanskare også her.

I 2018 vant Ingrosso Melodifestivalen og representerte Sverige under Eurovision-finalen i Lisboa samme år. Han er et yndet objekt for den svenske sladrepressen, og sammen med resten av familien, i hovedsak mamma Pernilla Wahlgren (51) og storesøster Bianca Ingrosso (24), har han delt av privatlivet sitt i serien «Wahlgrens Värld», som også sendes på norsk tv.

Konserter, familieferier og kjærlighetsliv er veldokumentert på både godt og vondt, også for Benjamin Ingrossos del. 21-åringen har i seks år, med unntak av en kort pause i forholdet, vært sammen med influenseren Linnea Widmark (22) som også har figurert i realityprogrammet.

Paret gikk derimot hver til sitt i mars, og de siste månedene har artisten holdt forholdsvis tett om bruddet.

Når Dagbladet møter svensken under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden, deler han åpenhjertig om den siste tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer