GIFT: <span style="background-color: inherit;">Idina Menzel kunne mandag avsløre at hun har giftet seg med sin forlovede i all hemmelighet. Foto: NTB scanpix</span><script async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
GIFT: Idina Menzel kunne mandag avsløre at hun har giftet seg med sin forlovede i all hemmelighet. Foto: NTB scanpixVis mer

Idina Menzel

«Frozen»-stjerna avslørte hemmelig bryllup

Idina Menzel ga fansen en overraskelse på Twitter.

(Dagbladet): For nordmenn flest er nok Idina Menzel relativt ukjent, men det er bare fordi man kanskje ikke har sett henne. Du har nemlig nesten garantert hørt henne, spesielt om du har vært i nærheten av barn de siste åra.

Hun står nemlig bak den uhyre populære Disney-låta «Let It Go», eller «La det gå», fra animasjonsfilmen «Frozen». Hun har stemmen til karakteren Elsa i filmen, og synger som en konsekvens av dette flere låter. I tillegg er hun godt kjent for en stor karriere på Broadway, og har blant annet vunnet en Tony for sin rolle i den velkjente musikalen «Wicked».

Nå har multitalentet giftet seg i all hemmelighet. Det avslører hun selv på Twitter.

Det er People som først omtaler saken. De skriver at Menzel har vært sammen med skuespiller Aaron Lohr siden 2015, og at de forlovet seg for litt over et år siden.

Nå er de gift, noe skuespilleren selv forteller fansen via sin Twitter-konto.

«Ville at dere skal vite det... Giftet meg med mitt livs store kjærlighet Aaron Lohr denne helga i vårt hjem. Far og sønn fulgte meg ned til alteret. Det var magisk», skriver hun til sine 700 000 følgere på nettstedet.

Første gang paret møttes var da de spilte i filmen «Rent» i 2005. Det skulle altså ta nesten ti år før det utviklet seg romantiske følelser dem i mellom.

Det er ikke kjent hvem som var i bryllupet, men Menzel er kjent for å ha flere store kjendiser i sin omkrets - som følge av flere film- og tv-roller de siste åra. Hun var blant annet med i den musikalske ungdomsserien «Glee».

I november 2014 avslørte Menzel at Disney jobber med en oppfølger til «Frozen», hvor hun atter en gang skal spille prinsessa Elsa.