<strong>KJÆRESTER:</strong> Leonardo Dicaprio og Camila Morrone. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Leonardo Dicaprio og Camila Morrone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Frustrerende

Superstjerna Leonardo DiCaprio (45) og kjæresten Camila Morrone (22) snakker ytterst sjelden om forholdet.

Publisert
Sist oppdatert

Nå har sistnevnte landet en filmrolle, og i den anledning gitt et større intervju i Los Angeles Times. Der sier hun at hun forstår at det er interesse for paret.

- Jeg ville nok vært nysgjerrig, jeg og, sier hun til avisa.

Samtidig sier hun at hun ikke ønsker å være en person som alltid blir nevnt i samme setning som kjæresten.

- Jeg håper at nå som folk etterhvert ser filmen, at det skapes en identitet for meg. Det er frustrerende, for jeg føler at alle er noe mer enn den de er sammen med. Jeg forstår at det ses i sammenheng, men jeg er sikker på at det ikke blir en like stor snakkis med tiden, sier Morrone.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 29.02.2016 ENDELIG SATT DEN: Leonardo DiCaprio fikk endelig hendene på en Oscar-statuett. Video: Reuters /Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Ut mot kritikken

Ryktene gikk først om at det var søt musikk mellom DiCaprio og modellen Morrone da de ble sett sammen i Aspen for to år siden. Siden har de blitt sett hånd i hånd verden rundt.

Nylig rykket Morrone ut mot alderskritikken på Instagram. Aldersforskjellen er på drøyt 20 år.

- Jeg leste noen av kommentarene på Instagram, og herregud - folk er så slemme og så sinte på folk de ikke kjenner eller vet noe om, skrev Morrone i en Instagram-story, omtalt i blant andre Huffington Post og People.

Det hele skal ha startet da den argentinske modellen publiserte et bilde av Lauren Bacall og Humphrey Bogart, som var et av Hollywoods mest ikoniske par. Også der var aldersforskjellen på rundt 20 år.

Under bildet, begynte imidlertid fansen å legge igjen lite hyggelige meldinger.

Høyprofilert forhold

DiCaprio, en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, er også kjent for sine forhold utenfor lerretet.

I fem år var han i et høyprofilert forhold med supermodellen Gisele Bündchen (38).

Nå, 13 år etter bruddet, letter endelig 38-åringen på sløret om hvorfor det faktisk ble slutt med den ettertraktede skuespilleren. I en periode der hun ikke hadde det særlig bra, innså hun at hun måtte gjøre noen endringer.

Slik innså hun trist at sin daværende kjæreste, Leonardo DiCaprio, som hun var svært forelsket i, ikke lenger var den riktige mannen for henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer