Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Teri Hatcher fra «Frustrerte Fruer»:

«Frustrerte fruer»-stjerna raser mot ryktestormen: - Jeg bor ikke i bilen min

Teri Hatcher går hardt ut mot det hun omtaler som ren fabrikkering.

I HARNISK: Skuespiller Teri Hatcher gjorde seg kjent som karakteren Susan i «Frustrerte fruer» fra 2004 til 2012. Hun har vært å se i mindre roller de siste åra, og nå går det rykter om at hun er blakk og hjemløs. Det finner hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix
I HARNISK: Skuespiller Teri Hatcher gjorde seg kjent som karakteren Susan i «Frustrerte fruer» fra 2004 til 2012. Hun har vært å se i mindre roller de siste åra, og nå går det rykter om at hun er blakk og hjemløs. Det finner hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fra 2004 til 2012 kunne vi følge damene på Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview. «Frustrerte fruer» ble en umiddelbar suksess, og de fleste skuespillerne har etter rollene i serien blitt noen av verdens mest omtalte.

Blant andre er Eva Longoria (42) og Felicity Huffman (55) begge særs aktive fortsatt, og har vært å se i en god del produksjoner de siste åra. Skuespiller Teri Hatcher (53) er også fortsatt aktiv, selv om det har vært i mindre grad enn hennes kolleger. Stjerna har blant annet vært å se i seriene «Jake and the Never Land Pirates» og «The Odd Couple».

STJERNELAG: Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher og Marcia Cross spilte de fire hovedkarakterene i «Frustrerte fruer». Serien ble i Norge sendt på TV 2. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher og Marcia Cross spilte de fire hovedkarakterene i «Frustrerte fruer». Serien ble i Norge sendt på TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er derimot ikke alle som ønsker den amerikanske skuespilleren suksess. De siste dagene har det begynt å versere rykter om at Hatcher slettes ikke er suksessfull, og heller er blakk og bor i sin egen van.

I utgangspunktet var det ett nettsted som publiserte anklagene, men flere kastet seg på. Nå har skuespilleren sett seg nødt til å ta bladet fra munnen - for å forsvare sitt eget rykte.

- Ikke noe er sant

Det er E! News som omtaler saken. De siterer radioprogrammet KTLA 5, der Hatcher var gjest. Hun så seg nødt til å ta opp ryktene, som hun omtaler som ren fabrikkering.

- Det er kategorisk falskt. Jeg er ikke blakk. Jeg har vært flink til å investere pengene mine. Jeg er ikke hjemløs, og jeg bor ikke i bilen min, fortalte hun.

SUSAN: Det var mange som ble glade i karakteren Susan da «Frustrerte fruer» rullet over tv-skjermene. Foto: TV 2 / ABC
SUSAN: Det var mange som ble glade i karakteren Susan da «Frustrerte fruer» rullet over tv-skjermene. Foto: TV 2 / ABC Vis mer

Ryktene om at tv-stjerna bor i sin egen bil er derimot ikke tatt ut av løse lufta. Hun kan fortelle i radiointervjuet at hun for tida lager en Youtube-serie fra bilen sin, under tittelen «Van Therapy».

Stjerna hevder også at mediet som publiserte den falske historien tok kontakt med henne for å få en kommentar. Da Hatchers team valgte å avkrefte historien, ble artikkelen likevel publisert.

- De sa de hadde paparazzi-bilder av meg på stranda, hvor jeg var for å filme innklippsbilder til serien min. De sa de kom til å publisere saken om at jeg er fattig, og jeg tror til og med de brukte ordene suicidal og hjemløs, sier hun og fortsetter:

- Advokaten og agenten min sa at dette var feil, at de ikke kunne printe det, at hun lager en Youtube-serie fra vanen sin og at hun eier flere hjem rundt om i USA. Ikke noe fra dette er sant. Og de kjørte saken ut likevel, hevder stjerna i radiointervjuet.

Det var kvinnedagen som inspirerte skuespilleren til å bryte tausheten om ryktene. Hun forteller at hun ikke kunne la denne saken stå uforklart, og omtaler det som både mobbing og trakassering.

Mediet som har publisert saken har ikke kommentert motsvaret fra Hatcher.

Sto fram som offer

Hatcher spilte rollen som Susan Mayer i «Frustrerte fruer», en karakter som var kjent for å være en håpløs romantiker. Det var Mike Delfino, spilt av James Denton, som var rollekarakterens store kjærlighet. Serien ble i Norge sendt på TV 2.

Susan Mayer var den av husmødrene som var mest følsom og skjør, men hadde også et stort hjerte.

STOLT MOR: På midten av 2000-tallet hadde Hatcher med dattera på flere røde løpere. Her på «Pirates of the Caribbean: At Worlds End»-premiere i 2007. Foto: NTB scanpix
STOLT MOR: På midten av 2000-tallet hadde Hatcher med dattera på flere røde løpere. Her på «Pirates of the Caribbean: At Worlds End»-premiere i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

I virkeligheten har skuespilleren vunnet en Golden Globe-pris, to Screen Actors Guild-statuetter og en Primetime Emmy for rollen i den populære serien.

Hun har også vært en bestselgende forfatter i New York Times med boka «Burnt Toast: And Other Philosophies of Life», som ble publisert mens «Frustrerte fruer» holdt på i 2006.

I 2013 havnet hun på 38. plass i Men's Healths kåring av de vakreste kvinnene gjennom tidene. Hatcher jobber også som dubber, og har vært stemmen til karakterer i filmer som «Fly» og «Fly: Brann og redning».

Det har imidlertid vært ganske stille fra skuespilleren de siste åra, og hun dukker egentlig bare opp i små roller i tv-serier i ny og ne. I 2016 spilte hun Charlotte i «The Odd Couple» med Matthew Perry, og hun har også dukket opp i tv-serien «Supergirl».

Hun har dattera Emerson Tenney (20) fra et tidligere ekteskap med Jon Tenney (56). De skilte lag i 2003.

I 2006 avslørte stjerna for første gang offentlig at hun hadde blitt seksuelt misbrukt av sin egen onkel som barn. Overgrepene startet da skuespilleren bare var sju år.

MISBRUKT AV ONKELEN: Hollywood-stjerna Teri Hatcher (49) fortalte i en emosjonell tale i FN om hvordan hun som barn ble misbrukt av onkelen. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var overbevist om at det var min egen feil og jeg klandret meg selv etter misbruket. Derfor valgte jeg å ikke fortelle det til noen, men heller å tie, fortalte hun under «Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner» i regi av FN, i 2014.

Hatcher fikk mot til å stå fram da hun hørte at en 11 år gammel jente hadde tatt sitt eget liv etter at også hun hadde blitt misbrukt av onkelen hennes.

Hun fortalte sin historie til statsadvokaten i California, og vitnemålet førte til at onkelen ble dømt til 14 års fengsel – til tross for at saken egentlig var foreldet. I 2008 døde overgriperen av tykktarmskreft i fengselet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!