Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

- Fryktelig ubehagelig

«Funkygine» risikerer å tape en halv million som følge av skjeggkre-søksmålet. Onsdag startet ankesaken.

I RETTEN IGJEN: Tirsdag startet ankeforhandlingene i den mye omtalte skjeggkre-saken, som influenser Jørgine Massa Vasstrand (30) og ektemann Morten Sundli (30) er en del av. Foto: TV 2
I RETTEN IGJEN: Tirsdag startet ankeforhandlingene i den mye omtalte skjeggkre-saken, som influenser Jørgine Massa Vasstrand (30) og ektemann Morten Sundli (30) er en del av. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den populære influenseren og tv-profilen Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) var tirsdag å finne i Borgarting lagmansrett, for første dag av ankeforhandlingene i den såkalte skjeggkre-saken.

Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli (30) gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av nevnte insekt i leiligheten.

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Massa Vasstrand fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten. Avgjørelsen ble altså anket av ekteparet, som seinere har solgt den aktuelle boligen og flyttet til Jessheim.

Insekt til besvær

Dagbladet var på plass i sal K21 tirsdag, der partene forklarte seg på nytt. Massa Vasstrand snakket til retten i et drøyt kvarter, der hun blant annet forklarte hvorfor de fortsatt velger å kjempe for erstatning.

30-åringen fortalte at hun og ektemannen ennå ikke hadde solgt Torshov-boligen da søksmålet ble plassert, og at den påfølgende medieomtalen stakk ytterligere kjepper i hjula for salget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer