«Farmen kjendis»:

- Fryktelig ubehagelig

«Farmen kjendis» startet med et skikkelig smell. Men det blir mye, mye verre.

KOKER: Det tar ikke lang før deltakerne på «Farmen kjendis» hever stemmene sine, denne gangen Christopher Husby og Lina Adampour. Video: TV 2 / Rød Løper. Klipp: Celina Morken. Vis mer
Publisert

Mandag kunne Dagbladet avsløre at det blir drama, intriger og krangling når tolv kjendiser flytter sammen for å drive Steinsjøen gård på grensen mellom Hurdal og Østre Toten kommune.

Dette blir nemlig en sesong av «Farmen kjendis» helt utenom det vanlige - både for deltakerne og for produksjonen.

Allerede i den første episoden tirsdag kveld fikk TV-seerne oppsparket til hva som venter.

Det var nemlig gründer Ørnulf Høyer (60) som ble valgt til storbonde den første uka. Med seg som hjelpere valgte han NRK-profil Lina Adampour (36) og gründer Christopher Mørch Husby (33).

- Orker ikke

Det startet harmonisk, men endret seg raskt da Adampour ble opptatt av at trioen skulle ha et «møte» for å snakke om hvorvidt alle hadde det bra - mens Høyer selv fortsatt var ute og jobbet. En tydelig ukomfortabel Husby prøvde å roe ned sin meddeltaker, til liten nytte.

- Jeg tror ikke jeg orker dette akkurat nå, vi er slitne alle sammen. Så bare ikke sett i gang noe nå. Jeg orker ikke, sa Husby i episoden, før Adampour kontrer:

- Hva har jeg satt i gang, Christopher?

HALVAMPERT: Christopher Mørch Husby var ikke veldig imøtekommende overfor Adampours ønske. Foto: TV 2
HALVAMPERT: Christopher Mørch Husby var ikke veldig imøtekommende overfor Adampours ønske. Foto: TV 2 Vis mer

Deretter gikk de ut til Høyer, som dermed også ble involvert i samtalen.

- Christopher, jeg er en veldig direkte person. Jeg har født fem barn, bare så det er sagt, sa Adampour, før Høyer også ble involvert, og før han til slutt, noe motvillig, gikk med på det nevnte møtet.

Ble lovet «harmoni»

Mandag var Dagbladet til stede da de aller fleste deltakerne var samlet for å se den første episoden. Der la ikke Christopher Mørch Husby skjul på at starten på oppholdet av «Farmen kjendis» kom som et sjokk.

- Det var veldig ubehagelig, til og med bare den lille drama-episoden jeg var i første dagen. Og det handlet om at jeg ikke var der for det. Jeg følte jeg kom overens med alle, men så kom den episoden der ganske så ut av det blå, sier han til Dagbladet.

Ifølge 33-åringen hadde produksjonen i forkant lovet at det ikke ville bli noe «skriking inne på gården», slik det har vært tidligere sesonger.

- Når det da blir full skriking og smelling med dører tenkte jeg først: «Konge, jeg står ikke i det». Så da jeg hørte at noen ropte navnet mitt følte jeg at det ble fryktelig ubehagelig.

- Jævlig dårlig start

- Hvor ubehagelig vil du si?

- Maks ubehagelig, egentlig. Jeg har forstått situasjonen litt mer, men jeg har fremdeles ikke hørt eller sett noen ting, sier han, og refererer til påstander om en spøk som skal ha blitt framlagt, og som blir et stort poeng i onsdagens episode.

Den dårlige stemningen går såpass over styr denne uka at noen på et tidspunkt skal ha følt seg redde. Det bekrefter flere av dem som var til stede overfor Dagbladet.

UFRIVILLIG PRAT: Christopher Mørch Husby var ikke veldig klar for et møte for de tre i storbondehuset, men Lina Adampour fikk det som hun ville. Foto: TV 2
UFRIVILLIG PRAT: Christopher Mørch Husby var ikke veldig klar for et møte for de tre i storbondehuset, men Lina Adampour fikk det som hun ville. Foto: TV 2 Vis mer

Én svært dårlig start, mener Mørch Husby.

- En «jævlig» dårlig start. Jeg merket at da de begynte å hyle og skrike så var det virkelig ille. Jeg er spent på hvordan de klipper det. Jeg husker at Espen (PA Lervaag, 45, journ.anm.) og jeg møttes på kjøkkenet. Da hadde jeg tårer i øynene og tenkte: «Jeg tror ikke jeg orker det her», bedyrer han.

- Oppdratt til å smile

En svært ordknapp Lina Adampour forteller til Dagbladet at hun i det minste er glad for å få bli en del av «Farmen kjendis».

- Jeg tenker at jeg er veldig takknemlig for å være én av de tolv deltakerne. Det er ikke noe alle får være med på, så jeg tenkte litt «Hæ?Hva gjør jeg her?». Men så var jeg der da.

HØNSEFJÆR: Ingrid Vik Lysne overrasker på «Farmen kjendis»-premieren med bh laget av ribba høns. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Er det noe ondt blod i dag mellom dere «kranglefanter»?

- Nei, jeg er oppdratt til å smile og er respektfull uansett, forteller hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer