Utroskapsskandalen i «Vanderpump Rules»:

Frykter for eget liv

Hevder å motta drapstrusler.

UTROSKAPSSKANDALE: Raquel Leviss har fått mye oppmerksomhet etter at hun var involvert i en utroskapsskandale. Foto: Gregory Pace/Shutterstock
UTROSKAPSSKANDALE: Raquel Leviss har fått mye oppmerksomhet etter at hun var involvert i en utroskapsskandale. Foto: Gregory Pace/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har «Vanderpump Rules»-profilene Tom Sandoval (39) og Raquel Leviss (28) stått for en rekke overskrifter etter at den såkalte «Scandoval»-skandalen kom fram i lyset tidligere i år.

De to realityprofilene hadde nemlig hatt en sju måneder lang affære bak ryggen på Sandovals kjæreste, Ariana Madix (37).

Siden da har det mildt sagt stormet rundt Sandoval og Leviss. 28-åringen hevder nå å ha mottatt flere drapstrusler, og skal være redd for sitt eget liv, ifølge TMZ.

Ifølge nettstedet skal Leviss og familien ha tatt saken til politiet, og jobber nå med å opprettholde 28-åringens sikkerhet.

Det blir kaotiske tilstander mellom realitystjernene James Kennedy og Tom Sandoval i realityserien «Vanderpump Rules». Video: TV2 Play / Rød Løper Vis mer

Etter å ha mottatt telefonsamtaler som inneholder alt fra bombetrusler til selvmordsoppfordringer, skal familien ha kontaktet FBI.

- FBI verken bekrefter eller avkrefter at det pågår en etterforskning. Det er klart at vi gjennomgår alle påstander som blir rapportert til oss, skal en talsperson ha sagt til TMZ.

Etter at de begge ga hver sin offentlige unnskyldning overfor Madix, har Leviss og Sandoval forholdt seg relativt ordknappe. Forrige uke meldte derimot en rekke amerikanske medier at forholdet mellom dem hadde tatt slutt.

I sesongavslutningen av «Vanderpump rules» blir alt om trekantdramaet mellom Ariana Madix, Tom Sandoval og Raquell Leviss lagt på bordet. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas. Vis mer

Det skal ha vært Leviss som valgte å avslutte forholdet, meldte kilder til Page Six. Nyheten om bruddet kom bare to måneder etter at affæren ble kjent for offentligheten.

Leviss, som var god venn med Madix, skal ha lagt seg inn på et psykiatrisk sykehus kort tid etter at affæren ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer