Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Frank Løke:

Frykter ikke rampegutt-stempelet på «Farmen»: - Jeg eier ikke skam

Frank Løke (37) er usikker på hvordan TV 2 kommer til å framstille ham. Men det driter han i.

TV-AKTUELL: Den tidligere håndballspilleren Frank Løke (37) frykter ingenting foran deltakelsen i «Farmen Kjendis». Her på joggetur med datteren Edel (3) foran sitt eget hus i sommer, like etter opptaksperioden. Foto: John T. Pedersen
TV-AKTUELL: Den tidligere håndballspilleren Frank Løke (37) frykter ingenting foran deltakelsen i «Farmen Kjendis». Her på joggetur med datteren Edel (3) foran sitt eget hus i sommer, like etter opptaksperioden. Foto: John T. Pedersen Vis mer

STOKKE (Dagbladet): - Enten kommer jeg veldig bra ut av «Farmen», eller så gjør jeg overhodet ikke det. Det blir opp til TV 2, de har tross alt frie tøyler når det kommer til klipping, sier Frank Løke (37).

Den tidligere håndballproffen sitter henslengt i familiens lysegrå sjeselong-sofa hjemme i Stokke, et kvarters kjøretur utenfor barndomsbyen Sandefjord.

Innspillingen av neste års «Farmen Kjendis» er akkurat ferdig, og tilbake i virkeligheten er Norge på vei inn i fellesferiemodus.

Matvrak

Om lag et halvt år etter dette intervjuet gjøres, 1. januar 2018, skal resultatet av innspillingen vises på TV 2.

- Innen dette kommer på tv, har jeg sikkert glemt alt. Jeg har antakelig vært litt hard i blant, men de gangene jeg har vært forbanna, så har det ikke vært uten grunn. Jeg sier fra når jeg må, og har vært ærlig hele veien, konstaterer Løke.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?