Frank Løke:

Frykter ikke rampegutt-stempelet på «Farmen»: - Jeg eier ikke skam

Frank Løke (37) er usikker på hvordan TV 2 kommer til å framstille ham. Men det driter han i.

TV-AKTUELL: Den tidligere håndballspilleren Frank Løke (37) frykter ingenting foran deltakelsen i «Farmen Kjendis». Her på joggetur med datteren Edel (3) foran sitt eget hus i sommer, like etter opptaksperioden. Foto: John T. Pedersen
TV-AKTUELL: Den tidligere håndballspilleren Frank Løke (37) frykter ingenting foran deltakelsen i «Farmen Kjendis». Her på joggetur med datteren Edel (3) foran sitt eget hus i sommer, like etter opptaksperioden. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Publisert

STOKKE (Dagbladet): - Enten kommer jeg veldig bra ut av «Farmen», eller så gjør jeg overhodet ikke det. Det blir opp til TV 2, de har tross alt frie tøyler når det kommer til klipping, sier Frank Løke (37).

Den tidligere håndballproffen sitter henslengt i familiens lysegrå sjeselong-sofa hjemme i Stokke, et kvarters kjøretur utenfor barndomsbyen Sandefjord.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer