Gunilla Persson:

Frykter nytt jordskjelv

- Tar fram nødsettet vårt.

TAR FORHOLDSREGLER: Torsdag kveld var det jordskjelv i California. Gunilla Persson forbereder seg på etterskjelv. Foto: NTB Scanpix
TAR FORHOLDSREGLER: Torsdag kveld var det jordskjelv i California. Gunilla Persson forbereder seg på etterskjelv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld kom beskjeden om at et jordskjelv med styrke på 6.4 har rammet California. Skjelvet kunne ifølge CNN kjennes i sentrum av Los Angeles, og bygninger rørte på seg i flere sekunder.

En av dem som nå har uttalt seg om den skremmende opplevelsen, er «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Gunilla Persson (60). Overfor Expressen påpeker hun riktignok at hun ikke kjente skjelvet overhodet, men sier hun er forberedt på mulige etterskjelv.

- Det har vi ikke merket i det hele tatt. Det er helt ukjent for meg, sier hun, og legger til at hun nå kommer til å ta visse grep for å være i sikkerhet.

- Vi må være på vakt så det ikke blir noen etterskjelv. Jeg tror vi kommer til å ta fram nødsettet vårt i tilfelle det blir noe mer, fortsetter hun.

Skjelvet fant sted klokka 19.33 norsk tid, og så langt er det ikke meldt om noen personskader eller store materielle skader.

Minst fire store etterskjelv er allerede registrert.

Branndrama

At tv-stjerna nå vil forberede seg kommer nok ikke som et sjokk på mange.

I april i 2017 opplevde hun nemlig alles store mareritt, da huset hennes i Pacific Palisades-området sto i fyr og flammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer