Kenza Zouiten Subosic:

Fryktet at hun ikke kunne få egne barn

Den svenske toppbloggeren har hatt en lang vei for å endelig kunne bli mamma.

UFRIVILLIG BARNLØS: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic kunne nylig ønske sitt første barn til verden. Det har vært en lang og krevende prosess. Foto: NTB Scanpix
UFRIVILLIG BARNLØS: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic kunne nylig ønske sitt første barn til verden. Det har vært en lang og krevende prosess. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic (28) mamma for første gang. Det avslørte hun på sin egen Instagram-profil.

«14. juni klokka 05.06, kom denne store gutten til verden og endret livene våre for alltid. Alt gikk fint, og vi er så forelsket i ham», skrev hun under bildet av seg selv med den lille gutten på brystet.

Det har vært en lang vei fram til hun nå endelig ble mamma, og 28-åringen har delt åpenhjertig om den tunge prosessen og behandlingene hun har gjennomgått før hun endelig ble gravid.

At hun nå skulle oppleve å bli mamma, har hun nemlig ikke kunnet ta for gitt.

- Mistet aldri håpet

Kenza regnes som en av Sveriges største bloggere, etter å ha drevet bloggen sin i over ti år med over en million lesere i uka og 1,8 millioner følgere på sin Instagram-profil. Hun har også vunnet priser for sitt arbeid. Men veien til å bli gravid har vært en krevende prosess for bloggeren og ektemannen Aleks Subosic, som giftet seg sommeren 2017.

Nyheten om at paret ventet barn delte hun på Instagram i januar. Den gang la hun ut et bilde av seg selv og ektemannen, der de holdt på den voksende magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer