Brad Pitt og Angelina Jolie:

Fryktet for barnas sikkerhet

Angelina Jolie er brutalt ærlig i nytt intervju.

EKSPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie kjemper fremdeles mot hverandre. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie kjemper fremdeles mot hverandre. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (57) og Angelina Jolie (46) var blant Hollywoods hotteste par før de gikk hver til sitt for fem år siden. Stjerneduoen hadde da vært gift i to år - og sammen i tolv.

Det var nok derfor få som så for seg at ekteskapet skulle gå i vasken, men bomba smalt altså ned i Hollywood. Siden har det overhodet ikke vært det samme mellom de to skuespillerne.

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt fram til bruddet, har gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask og et munnhoggeri mot hverandre som på ingen måte har lagt seg.

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg for barna, mens Jolie ønsket at de skulle tilbringe mer enn halvparten av tida hos henne. Duoen har de seks barna Maddox (20), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) og tvillingene Knox og Vivienne (13) sammen.

Det har også vært full uenighet om dommeren i saken, men utover detaljer som har kommet fram gjennom dokumenter fra retten, har både Pitt og Jolie vært tause om ståa.

Jolie hevdet i mars at hun har bevis for at eksmannen er voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer