Prins Harry

Fryktet gjentakelse av Diana-tragedie

Prins Harry og hertuginne Meghan er blitt intervjuet av den tidligere talkshowdronninga Oprah Winfrey. Nå har CBS publisert et første klipp.

FRYKTER GJENTAKELSE: Harry og Meghan intervjues av Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Harry (36) og Meghan (39) rystet Storbritannia da de i fjor varslet at de vil trekke seg fra sine kongelige plikter. I klippet fra det nye intervjuet forteller prinsen at han var bekymret for at historien ville gjenta seg fra den tragiske ulykka til mora, prinsesse Diana.

CBS offentliggjorde søndag to korte klipp fra Winfreys intervju med ekteparet, som skal sendes i sin helhet 7. mars, melder Reuters.

- Min største bekymring var at historien skulle gjenta seg, sier Harry i klippet i en referanse til mora, prinsesse Diana. Hun var 36 år gammel da hun omkom i en bilulykke i Paris i 1997 mens hun ble forfulgt av paparazzier.

- Lettet

- Jeg er virkelig lettet og lykkelig over å sitte her og snakke med deg med kona mi ved min side. For jeg kan ikke forestille meg hva det må ha vært for henne (Diana journ.anm.) å gå gjennom denne prosessen alene for for mange år siden. Det har vært utrolig tøft for oss begge, men i det minste har vi hatt hverandre, sier Harry.

I klippet forteller Winfrey at det ikke var noen temaer som var forbudt å snakke om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer