Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sandra Bullock:

Fryktet hun skulle miste sønnen da ektemannen var utro: - Hadde aldri tilgitt meg selv

Filmstjerna kunne ikke bryte sammen.

SNAKKER UT: Tidligere Oscar-vinner Sandra Bullock gikk gjennom sin tøffeste tid i 2010. Likevel måtte hun skjule smerten i frykt for å miste adoptivsønnen Louis. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Tidligere Oscar-vinner Sandra Bullock gikk gjennom sin tøffeste tid i 2010. Likevel måtte hun skjule smerten i frykt for å miste adoptivsønnen Louis. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2005 giftet Hollywood-stjerna Sandra Bullock (53) seg med tv-profilen Jesse G. James (49) ved en ranch nord for Santa Barbara i California, ett år etter at de traff hverandre.

Fire år seinere kom sjokknyheten hun aldri hadde ventet seg. Ektemannen hadde vært utro med fire forskjellige kvinner.

James gikk selv ut med en offentlig unnskyldning. Det holdt likevel ikke mål for den prisbelønte stjerna, som kort tid etter valgte å flytte ut av parets felles hjem.

For Bullock kunne ikke skandalen ha kommet på et mer upassende tidspunkt. Samtidig som hun annonserte skilsmissen for offentligheten, avslørte hun også at hun hadde adoptert sønnen Louis (8).

VAR GIFT: Sandra Bullock og Jesse G. James skilte seg etter fem år i 2010. Her avbildet bare to måneder før James' utroskap ble kjent. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Sandra Bullock og Jesse G. James skilte seg etter fem år i 2010. Her avbildet bare to måneder før James' utroskap ble kjent. Foto: NTB scanpix Vis mer

53-åringen og eksmannen hadde satt i gang adopsjonsprosessen fire år tidligere, men bruddet førte til at skuespilleren fortsatte prosessen på egenhånd.

Selv om lykken var stor da hun ble mamma, holdt hun igjen de vonde følelsene med frykt for at Louis skulle bli tatt fra henne.

- Jeg hadde et nyfødt barn som så opp på meg, og jeg leste noe som sa: «Uansett hvilken hemmelighet du skjuler, vil barnet ditt leve det ut». Jeg var bestemt på at han ikke skulle måtte leve ut min sorg. Jeg kunne se at han merket det. Men problemet var at jeg ikke kunne bryte sammen. Når man adopterer et barn, kan de fremdeles bli tatt fra deg, sier hun i et nytt og lengre intervju med The Times.

- Måtte skjule et barn fra pressen

«Miss Undercover»-stjerna brukte et halvt år på å bevise at hun var en verdig aleneforsørger for vesle Louis.

Dette var ikke alltid like enkelt.

- Jeg måtte fremdeles løpe, jeg måtte skjule et barn fra pressen. Det var det vanskeligste. Om jeg hadde mistet Louis på grunn av mine egne livsvalg, kunne jeg aldri ha tilgitt meg selv, sier hun i intervjuet.

Fem år etter at Louis kom inn i livet til Bullock, adopterte hun dattera Laila (6). Avsløringen kom i en utgave av bladet People, der skuespilleren prydet forsida med sine to barn.

- Når jeg ser på Laila finnes det ingen tvil i meg om at det er her hun hører hjemme. De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, sa 53-åringen til People den gang.

Åpnet seg om kjæresten

Sandra Bullock fortalte nylig til Entertainment Tonight at hun før var i tvil om at hun i det hele tatt ønsket å bli mor, men så fort hun fikk sønnen i armene sine for åtte år siden følte hun seg komfortabel i rollen.

- Jeg så på ham og tenkte: «Åh, der er du.» Det var som om han alltid hadde vært der. Han passet perfekt inn i armkroken min, og så meg inn i øynene. Han var vis. Sønnen min var vis, fortalte hun, ifølge nettstedet Contactmusic.

SE TRAILER: Sandra Bullock har tatt over roret etter George Clooney i «Ocean's 8». Video: Warner Bros. Pictures Vis mer

Tobarnsmoren innrømmet også at hele livet hennes har endret seg drastisk etter at hun ble mor til Louis og Laila.

- Man ser tilbake på livet sitt og tenker at man har hatt et skikkelig bra liv, men etter at man får barn så skjønner man at livet ikke var noe som helst før de dukket opp, sa hun.

De siste tre åra har filmstjerna vært sammen med fotograf Bryan Randall (52), men hun har vært svært privat når det det gjelder forholdet.

I et nylig intervju med InStyle gjorde hun et unntak.

- Han er supersnill. Han er nummer én hos barna, og jeg er nummer to. Men jeg forstår det, for han er morsommere og har bedre godbiter, sa hun.