«Kompani Lauritzen»:

Fryktet skade før «Maskorama»

Ulrikke Brandstorp var glad for at hun kunne forlate «Kompani Lauritzen» med kroppen i god behold.

OVER OG UT: Ulrikke Brandstorp tapte dimmekampen lørdag og måtte forlate Setnesmoen leir. Foto: Matti Bernitz / TV 2
OVER OG UT: Ulrikke Brandstorp tapte dimmekampen lørdag og måtte forlate Setnesmoen leir. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konkurransen tilspisser seg i «Kompani Lauritzen». Sist uke var det VGTV-profilen Morten Hegseth (35) som måtte takke for seg, etter at han tapte dimmekampen mot «Maskorama»-vinner Ulrikke Brandstorp (25).

Lørdag kveld var det duket for nok en kamp, og denne gangen sto slaget mellom Brandstorp og lærer og forfatter Håvard Tjora (43). De møttes til en intens dimmekamp som Brandstorp til slutt gikk tapende ut av.

Oppgaven i dimmekampen het «Generalens dilemma», et strategisk spill der duellantene fikk 100 soldater hver, som skulle disponeres i en krig bestående av fem slag.

Tjora ble førstemann til å vinne tre slag, og gikk dermed videre i konkurransen. En tårevåt Brandstorp måtte på sin side slenge på seg ryggsekken og ta farvel med de andre deltakerne.

25-åringen innrømmer at det var kjipt å ryke, men er samtidig fornøyd med det hun fikk ut av oppholdet på Setnesmoen leir. Hun tror hun ville tatt exiten tyngre dersom hun hadde gått ut i uke en eller to.

- Jeg hadde fått utrolig mye flott ut av det. Jeg hadde nok ikke følt det samme om jeg hadde gått ut i første eller andre uke, da hadde jeg nok følt et annet savn. Men jeg følte at jeg hadde vært med på så mye, og jeg skulle rett hjem til «Maskorama». Folk begynte jo å skade seg litt, man er sliten og kroppen er ikke like på vakt, så jeg var redd for å være uheldig og brekke et bein eller noe, sier Ulrikke Brandstorp til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer