TIL ANGREP: Aylar Lie går hardt ut mot Kari Jaquesson i et langt innlegg på Facebook. Der mener hun at hun ikke har løyet om noe på gården, og kaller trimkjendisen blant annet for «belærende». Foto: TV 2
TIL ANGREP: Aylar Lie går hardt ut mot Kari Jaquesson i et langt innlegg på Facebook. Der mener hun at hun ikke har løyet om noe på gården, og kaller trimkjendisen blant annet for «belærende». Foto: TV 2 Vis mer

Kari Jaquesson og Aylar Lie:

Full «Farmen»-krig: Aylar til angrep på Kari Jaquesson i langt Facebook-innlegg

Begge deltakerne forsvant fra gården tidlig i prosessen, men flyr i tottene på hverandre igjen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Farmen Kjendis» har gått over all forventning for TV 2, og hundretusenvis av seere benker seg foran tv-en flere ganger i uka for å få med seg intrigene inne på gården.

To av deltakerne i realityserien som har fått mest oppmerksomhet er trimdronninga Kari Jaquesson (54) og tidligere glamourmodell Aylar Lie (32).

Lie slo Jaquesson ut av tvekampen søndag, etter å ha holdt to melkespann med rette armer og tunga rett i munnen i hele åtte minutter. Sjokket ble derfor stort for seerne da Lie, som til vanlig lever av å spille poker, trakk seg fra serien den følgende dagen.

Ingen av de to realitykjendisene rakk å være lenge på gården, men det skulle likevel bli et dramatisk opphold. Dagbladet kunne forrige uke skrive at de to kranglet så busta føyk inne på gården.

Krangelen er ikke over ennå. Nå går 32 år gamle Lie hardt ut mot Jaquesson i et langt Facebook-innlegg.

- Nå er det nok

Det er på sin private Facebook at Lie tar et oppgjør med det som forble usagt inne på gården. Innlegget er derimot publisert offentlig, slik at alle som vil kan lese det.

- Nå er det nok, Kari Jaquesson!, starter pokerspilleren tiraden sin.

Lie forteller i innlegget at hun under oppholdet oppfattet konkurrenten sin som både belærende og nedlatende. Hun hevder også at trim-kjendisen brukte hersketeknikker.

Det er spesielt hendelsen med rosemaling Lie nå tar opp i innlegget. I en episode forrige uke var Lie nemlig langt fra fornøyd med måten hun blir snakket til på av Jaquesson, som følge av en diskusjon om hvem som hadde ansvar for at ikke kjøkkenovnen brenner ut.

For mens Jaquesson mente at Lie var den i gruppa som burde ta ansvar for å fylle på ved, da hun satt inne og malte en tine, synes Lie at Jaquesson, som «tross alt har kjøkkentjeneste», like greit kan gjøre det.

Ingen ville knele, og det hele endte med at «Sofa»-kjendis Tore Petterson (37) kom til unnsetning. Situasjonen eskalerte da Jaquesson ba Lie om å avløse Petterson, noe hun ikke fant seg i.

Artikkelen fortsetter under.

- Beskyldte meg for å lyve

Lie hevder i sitt innlegg at Jaquesson har beskyldt henne for å ikke si sannheten flere ganger i innlegget, spesielt angående maling, trening og mageproblemer.

54-åringen skal ha sagt at Lie har malt siden barneskolen, i forbindelse med rosemalingen på gården. Lie hevder på sin side at hun ikke har det, men at fostermoren hennes mener hun har malertalent.

Jaquesson var i programmet klar på at hun mente Lie hadde trent seg opp på forhånd før oppholdet. Det setter ikke pokerspilleren pris på, som hevder at hun bare har trent et titalls ganger siden 2010. Det på grunn av sykdom.

- Du kan kontakte alle mine nærmeste venner på min private Facebook-profil for å høre med dem om dette, skriver hun.

Den siste beskyldningen Lie flyr i strupen på Jaquesson om, angår mageproblemer. Lie skal ha blitt dårlig i magen natta før tvekampen, noe Jaquesson ikke skal ha trodd på.

Verken Aylar Lie eller Kari Jaquesson har besvart Dagbladets henvendelser mandag morgen. Til VG skriver imidlertid Jaquesson i en kort tekstmelding:

«Det er alltid godt å kunne ta en skikkelig utblåsning, det gjorde sikkert godt for henne.»

Flere krangler

Dette er ikke første krangel på gården, og trolig heller ikke den siste. Blant dem som markerte seg allerede i første episode var Jaquesson og «Fjorden Cowboys»-stjerna Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46).

Jaquesson er som kjent feminist, og har ikke holdt tilbake meningene sine angående likestilling og kjønnsroller tidligere. «Lothepus» på sin side snakket om «manne- og damejobber».

- Jeg vasker ikke klær, jeg vasker ikke opp og jeg lager ikke mat. Det har jeg folk til. Inne på gården gjorde jeg heller ikke det, sier 46-åringen til Dagbladet under pressevisningen.

Det var da mennene drev med en fysisk oppgave at Jaquesson reagerte. Ned fra gården gikk hun til «Fjorden Cowboys»-profilen, og fortalte han akkurat hva hun mente.

Hun stilte spørsmål ved holdningene hans, og påpekte at også kvinner utfører den type arbeid som gutta på «Farmen» holdt på med.

- Jeg blir ikke provosert, fordi jeg skjønte at dette bare er et image. Jeg blir forundret over at enkelte kan tenke sånn… At kjønnsorganet skal avgjøre hvem du er og hva du kan gjøre, sa Jaquesson til Dagbladet under pressevisningen av programmet.

- Jeg har ingen konflikt med han. Jeg oppdaget veldig tidlig at han er en skikkelig diamant. Han lurer ikke meg med macho-pratet sitt, fortalte hun og smiler.

- Jeg vet ikke om jeg kom til bunns i han, men jeg likte ham allerede fra første stund, forteller hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer