Drama i kulissene:

Full «Farmen»-oppvask etter dette

Møtene med utenforstående førte med seg smugling av mat, telefonbruk, handleliste på et tre - og raseriutbrudd på «Farmen»-gården.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

Det ble høydramatisk i fjorårsversjonen av «Farmen» da flere deltakere ble fersket i å besøke hytter i nærheten av gården de bodde på. Dette ble slått knallhardt ned på av TV-produksjonen grunnet de svært strenge coronarestriksjonene de forholdt seg til.

Den gang endte kaoset i at Nils Kvalvik (40), som i år er å se i sidekonkurransen «Torpet», tok en for laget og reiste hjem fra innspillingen.

Smugling og telefonsamtaler

I år har det tilsynelatende gått roligere for seg på gården. Men det betyr ikke at enkelte ikke har tøyet strikken litt vel langt.

Nå kan nemlig Dagbladet avsløre at flere deltakere også denne gang har hatt kontakt med utenforstående.

Eskapadene førte til smugling av mat inn på gården i flere omganger. Kontakten med de fremmede bød også på telefonsamtaler hjem - og at produksjonen på et tidspunkt ble snudd helt på hodet, siden samtlige deltakere måtte coronatestes to ganger.

Dagbladet har også fått tilgang til bilder som viser at det var den norsk-amerikanske TikTok-stjerna «NorwayRob» - Robert Michael Scott (54), samt Herman Herberth Herding (24), som sto bak handlingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer