Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cameron Diaz:

Full fødselsforvirring

Fansen lurer på hvorvidt stjerna gikk gravid selv eller ei.

BLE MAMMA: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang, i all hemmelighet. Nå lurer fansen på om hun bar fram barnet selv eller ikke. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang, i all hemmelighet. Nå lurer fansen på om hun bar fram barnet selv eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke overrasket Cameron Diaz (47) stort, da hun på Instagram avslørte at hun og ektemannen, Benji Madden (40), hadde blitt foreldre.

Ifølge People kom ekteparets datter til verden like før nyttår, og på Instagram skrev Diaz at hun har fått navnet Raddix Madden. Videre skrev hun at dattera er «veldig, veldig søt», og understreket at privatlivet hennes vil bli beskyttet. Derfor vil de ikke dele noen flere detaljer eller bilder.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Et innlegg delt av Cameron Diaz (@camerondiaz)

Surrogatispørsmål

Siden babynyheten ble kjent, er det flere som har sendt lykkeønskninger i retning de nybakte foreldrene.

Det er imidlertid også flere som har stilt spørsmål ved familieforøkelsen, og som lurer på om «Alle elsker Mary»-skuespilleren har båret fram dattera selv, eller brukt surrogatmor.

- Vent, men var Cameron Diaz gravid, eller var det en surrogat? er det en som spør på Twitter, mens en annen har bitt seg merke i at skuespilleren ikke så gravid ut da hun ble avbildet på ferie med ektemannen i august.

Det som spesielt har satt fart på spekulasjonene, er bilder av stjerna fra slutten av november, altså for knappe én og en halv måned siden.

På bildene, delt av blant andre The Sun, ser man nemlig ingen babymage, til tross for at Diaz på det tidspunktet skulle vært rundt åtte måneder på vei - om hun var gravid.

Fertilitetsekspert Dr. Gedis Grudzinskas, forteller til Mail On Sunday, gjengitt av Daily Telegraph, at en mage burde vært synlig om hun var over sju måneder på vei.

- Kvinner som er sju måneder på vei legger vanligvis på seg ti til tolv kilo, og mesteparten av vekta er synlig ved nedre del av mageregionen, forteller fertilitetseksperten til avisa.

Fertilitetsprofessor Geeta Nargund sier på sin side til Post of Asia at det er enkelte kvinner som holder seg slanke til slutten av svangerskapet.

- Det finnes kvinner som er slanke langt inn i graviditeten, så slanke at babyen ikke synes så godt, sier hun.

Derfor mener hun at det godt kan hende at Diaz bar fram dattera selv.

BYR PÅ SEG SELV: Jason Segel og Cameron Diaz har hovedrollene i sommerkomedien «Sex Tape». Video: Sony Pictures / YouTube Vis mer

Mindre mulighet for graviditet

«Charlie's Angels»-stjerna har rukket å bli 47 år gammel, og ifølge Store medisinske leksikon avtar muligheten for å bli gravid etter fylte 35 år. Derfor kan det godt hende at Diaz har benyttet seg av en surrogat.

For øvrig er det heller ikke uvanlig blant Hollywood-stjernene å benytte seg av prøverørsbehandling eller surrogati, noe Nicole Kidman (52), Kim Kardashian (39) og Tyra Banks (46) alle har vært åpne om å gjøre.

I kunngjøringen der Diaz skrev at hun hadde blitt mamma, kom det heller ikke tydelig fram om det var hun selv som hadde født dattera, da det som ble skrevet var at dattera «var født» - noe som forsterker surrogatiryktene.

Cameron Diaz har ikke kommentert om hun selv gikk gravid med dattera eller om hun benyttet seg av en surrogatmor. På Instagram har hun imidlertid ikke delt noen bilder av seg selv siden mai, noe som kan tilsi at hun har prøvd å skjule en babymage.

Den gang var hun til stede da kollegaen Lucy Liu (51) fikk tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og siden har ikke Diaz vært å se på noen store kjendisarrangementer.

Dette kan være fordi hun har vært gravid i all hemmelighet, men det kan også være helt naturlig - med tanke på at hun i 2018 sa at hun har pensjonert seg som skuespiller.

UTROSKAP: Forventningene har vært store til «The Other Woman», i alle fall til billettsalget, siden det ble kjent i fjor at drømmelaget Cameron Diaz, Nicki Minaj og Kate Upton spiller i filmen. Vis mer

- Helt ferdig

Den gang bekreftet nemlig Diaz det mange lenge hadde spekulert på, at hun hadde gitt seg som skuespiller - noe som forklarer hvorfor hun har trukket seg tilbake fra rampelyset.

- Det er fantastisk. Jeg er helt ferdig. Jeg er også semi-pensjonert, eller faktisk helt pensjonert, sa hun i et intervju med Entertainment Weekly.

Dermed har stjerna mer enn nok av tid å tilbringe med dattera framover.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media