Cameron Diaz:

Full fødselsforvirring

Fansen lurer på hvorvidt stjerna gikk gravid selv eller ei.

BLE MAMMA: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang, i all hemmelighet. Nå lurer fansen på om hun bar fram barnet selv eller ikke. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Cameron Diaz ble nylig mor for første gang, i all hemmelighet. Nå lurer fansen på om hun bar fram barnet selv eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke overrasket Cameron Diaz (47) stort, da hun på Instagram avslørte at hun og ektemannen, Benji Madden (40), hadde blitt foreldre.

Ifølge People kom ekteparets datter til verden like før nyttår, og på Instagram skrev Diaz at hun har fått navnet Raddix Madden. Videre skrev hun at dattera er «veldig, veldig søt», og understreket at privatlivet hennes vil bli beskyttet. Derfor vil de ikke dele noen flere detaljer eller bilder.

Surrogatispørsmål

Siden babynyheten ble kjent, er det flere som har sendt lykkeønskninger i retning de nybakte foreldrene.

Det er imidlertid også flere som har stilt spørsmål ved familieforøkelsen, og som lurer på om «Alle elsker Mary»-skuespilleren har båret fram dattera selv, eller brukt surrogatmor.

- Vent, men var Cameron Diaz gravid, eller var det en surrogat? er det en som spør på Twitter, mens en annen har bitt seg merke i at skuespilleren ikke så gravid ut da hun ble avbildet på ferie med ektemannen i august.

Det som spesielt har satt fart på spekulasjonene, er bilder av stjerna fra slutten av november, altså for knappe én og en halv måned siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer