Tori Spelling:

Full forvirring: - Er det Khloé Kardashian?

Stjerna er knapt til å kjenne igjen, mener fansen.

UGJENKJENNELIG? Flere fans hevder Tori Spelling ikke er til å kjenne igjen, etter at hun ble observert med denne looken. Flere sammenlikner henne også med en annen realitystjerne. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
UGJENKJENNELIG? Flere fans hevder Tori Spelling ikke er til å kjenne igjen, etter at hun ble observert med denne looken. Flere sammenlikner henne også med en annen realitystjerne. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det har stormet rundt skuespiller Tori Spelling (48) gjennom åra. Hun ble først kjent gjennom serien «Beverly Hills 90210» på starten av 90-tallet.

Da hun i 2006 giftet seg med skuespiller Dean McDermott (54), stormet det - om mulig - enda mer rundt skuespilleren, og overskrifter om økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler har flere ganger preget tabloidmediene.

En annen kjendiskvinne som har fått kjenne på hvordan det er å til stadighet bli omtalt i tabloidpressen, er Khloé Kardashian (37). «Keeping Up With the Kardashians»-stjerna har nemlig gjennom flere år vært gjenstand for både hard kritikk og ryktespredning.

Nå kan det også se ut til at de har hentet inspirasjon hos samme stylist - ifølge fansen.

KJÆRESTER: Nå avslører realityprofilene forholdet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

«Er det Khloé Kardashian?»

48-åringen deler flittig fra livet sitt i sosiale medier. Da hun publiserte sine seineste bilder, var imidlertid fans nødt til å ta en ekstra kikk.

Torsdag forrige uke dukket hun opp sammen med hårstylisten Laura Rugetti på restauranten Catch i Los Angeles. Bilde av de to i matchende denimantrekk ble lagt ut på Instagram, og følgerne var ikke sene med å påpeke likheten mellom Spelling og Kardashian-søstera.

Blant andre Entertainment Tonight skriver nemlig at 48-åringen er nærmest ugjenkjennelig, og en rekke fans har kommentert utseendet hennes.

«Tori Spelling som har forvandlet seg til en Kardashian er en ganske sjokkerende forvandling», skriver en.

«Tori Spelling, eller er det Khloé Kardashian?», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«OK, men hvorfor trodde jeg at Tori Spelling var Khloé Kardashian?»

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Ekteskapstrøbbel

Ingen av stjernene har foreløpig kommentert likheten. 48-åringen er for tida opptatt med å promotere sitt nye MTV-program «Messyness», og Entertainment Tonight skriver at det trolig er derfor hun har skiftet stil.

Som nevnt har skuespilleren gjennom årenes løp stått for det ene skandaleoppslaget etter det andre sammen med ektemannen Dean McDermott - enten det har handlet om sexavhengighet, alkoholmisbruk, arvestrid eller økonomiske problemer.

Duoen har vært gift siden 2006 og sammen har de barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (8) og Beau (4).

Skuespillerparet har aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke opp- og nedturer, og i 2013 innrømmet blant annet Dean at han hadde vært utro mot kona.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Til tross for stadige kriser, fortalte 48-åringen for to år siden - i ektemannens podkast «Daddy Issues» - at de jobber jevnt og trutt med å holde forholdet og lidenskapen ved like.

Dette gjør de ved blant annet å se mye på porno sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer