Met-gallaen:

Full forvirring: - Trodde vi skulle sove sammen

Årets tema har ikke vært like enkelt for alle å forstå.

TEMASURR: Tidligere Met-gallaer har ofte hatt selvforklarende temaer, men i år var det opp til alle og enhver å tolke selv. For Celine Dions del gikk det nesten galt. Foto: NTB scanpix
TEMASURR: Tidligere Met-gallaer har ofte hatt selvforklarende temaer, men i år var det opp til alle og enhver å tolke selv. For Celine Dions del gikk det nesten galt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag ble årets Met-galla arrangert i New York, og i kjent stil prøvde stjernene å utkonkurrere hverandre på rød løper. Hver galla har et tema, som passer til utstillingen gallaen arrangeres i forbindelse med.

I fjor var det katolisisme og mote, året før der ble den japanske designeren Rei Kawakubo hyllet - og i 2016 var temaet mote i teknologiens tidsalder. Ovennevnte temaer er nokså enkle å tolke, men i år har flere hatt trøbbel med å konkretisere invitasjonen de fikk.

Temaet er nemlig «Camp: Notes on Fashion». Ordet finnes ikke i det norske vokabularet, og kan på ingen måte oversettes til noe som har med camping å gjøre. Det handler nemlig om noe helt annet. Det fikk blant andre den kanadiske superstjernen Céline Dion (51) erfare, da hun forberedte seg til den røde løperen.

Ble forvirret

I et intervju med E! News fortalte Dion på løperen at det fort kunne gått fryktelig galt.

- I kveld har jeg på meg Oscar de la Renta. Først ble jeg forvirra da jeg hørte temaet. Jeg var klar for å campe, og trodde vi skulle sove sammen. Så sa de til meg at «om jeg ikke visste hva camp betydde, så skulle Oscar de la Renta vise det til meg», fortalte hun, og lo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer