DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB Scanpix
DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kit Harington:

Full forvirring etter angivelige nakenbilder. Nå svarer han på utroskapsanklagene

«Game of Thrones»-stjerna nekter for intim omgang med russisk modell.

Nylig gikk den russiske modellen og skuespilleren Olga Vlaslova ut i media med sjokkpåstander om at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington (31).

Ifølge USA Today hevder Vlaslova at de to møttes i Luxembourg i september i fjor, og at affæren skal ha pågått både før og etter at skuespilleren giftet seg med kona, Rose Leslie (31), i sommer.

Vlaslova tok påstandene ett steg videre da hun nylig publiserte nakenbilder av det som tilsynelatende skal forestille Harington uten en tråd, sovende i ei seng. Ifølge Independent settes det derimot store spørsmålstegn ved hvorvidt bildene er autentiske eller ei.

- Aldri møtt Olga

Den nye vendingen i saken har definitivt kastet ytterligere vann på ryktemølla, og i kjølvannet av utroskapsanklagene kommer «Game of Thrones»-stjerna nå med en offentlig uttalelse via sin representant.

Der benekter 31-åringen noen form for forbindelse til modellen og skuespilleren.

- Dette er fullstendig falske påstander. Han har aldri vært i Luxembourg, ei heller har han noensinne tidligere møtt Olga Vlaslova, heter det i kunngjøringa, ifølge Independent.

Saken fortsetter under:

Giftet seg

Det var i fjor sommer at Harington fridde til skuespillerkollega Rose Leslie. Duoen møttes under innspillinga av «Game of Thrones» i 2012, men ble først et par i 2013.

Da de to ga hverandre sitt ja i juni i år, ble seremonien holdt på Rayne Church i Aberdeenshire, mens selve bryllupsfesten ble arrangert bare et steinkast unna, på slottet Wardhill Castle, som tilhører familien til Rose.

GIFT: Rose Leslie og Kit Harington giftet seg lørdag 23. juni - omtrent ett år etter at de forlovet seg. Her er det nygifte paret på vei ut av kirka etter vielsen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Rose Leslie og Kit Harington giftet seg lørdag 23. juni - omtrent ett år etter at de forlovet seg. Her er det nygifte paret på vei ut av kirka etter vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Harper's Baazar var 200 personer invitert for å delta i den store begivenheten, og blant dem var flere av duoens kolleger fra «Game of Thrones».

Emilia Clarke (32), Peter Dinklage (49) og Sophie Turner (22) ble alle observert i Skottland i forkant av bryllupet, og ankom bryllupet med brede smil.

- Veldig lykkelige

Kit Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og har ikke ønsket å si så mye om forholdet til skuespillerkollegaen i offentligheten. Overfor Elle i fjor lettet han imidlertid på lokket.

PRIVATE: Både Rose Leslie og Kit Harington er kjent for å verne om privatlivet. Her avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
PRIVATE: Både Rose Leslie og Kit Harington er kjent for å verne om privatlivet. Her avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle, uttalte han til magasinet.

31-åringen avslørte også i 2016 at han forelsket seg i Leslie under sesong to - da de spilte inn tv-serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E! News.