Boris Johnson og Carrie Symonds giftet seg:

Full forvirring etter bryllupet

Flere reagerer etter statsminister Boris Johnsons bryllup i helga.

GIFT: Carrie Symonds og Boris Johnson giftet seg i helga. Bryllupet får flere til å klø seg i hodet. Foto: Rebecca Fulton/AP/NTB
GIFT: Carrie Symonds og Boris Johnson giftet seg i helga. Bryllupet får flere til å klø seg i hodet. Foto: Rebecca Fulton/AP/NTB Vis mer
Publisert

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminster Cathedral», het det i en pressemelding fra Downing Street i helga.

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson (56), fikk sin Carrie Symonds (33) et knapt halvannet år etter at de forlovet seg, men den store feiringa lar vente på seg.

Skilsmisse og ekteskap

Samtidig som nyheten om inngått ekteskap ble kjent, kom det nemlig også fram at det nygifte paret vil feire med venner og familie neste sommer på grunn av den pågående coronapandemien.

Paret giftet seg som nevnt i Westminster Cathedral, men i ettertid har bryllupet fått flere til å reagere, skriver The Guardian.

Mens Symonds ved flere anledninger har snakket offentlig om sin katolske tro, valgte Johnson, som ble døpt katolsk, å konvertere til anglikanisme da han var yngre.

Han har også to tidligere ekteskap bak seg, men likevel valgte ekteparet altså å gifte seg i den katolske katedralen i helga.

Nå stiller katolikker og medlemmer av menigheten i Wesminster Cathedral, spørsmål ved hvorfor statsministeren fikk lov til å gifte seg i en katolsk kirke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer