«Maskorama»:

Full forvirring etter dette

Ulrikke Brandstorps nyeste Instagram-innlegg skaper debatt.

- LURERI: Ulrikke Brandstorp har lagt ut en video av seg selv og Trollet på Intagram. Det faller ikke følgerene for. Foto: Ulrikke Brandstorp / Instagram
- LURERI: Ulrikke Brandstorp har lagt ut en video av seg selv og Trollet på Intagram. Det faller ikke følgerene for. Foto: Ulrikke Brandstorp / Instagram Vis mer
Publisert

Lørdag kveld går finalen av «Maskorama» av stabelen, og det vil trolig være godt over en million nordmenn som benker seg foran tv-en for å få den med seg. Konkurransen har blitt enormt populær, kanskje særlig fordi en del av leken er å gjette hvem som skjuler seg inne i kostymene.

I kveld er det bare Vikingen, Trollet og Elgen igjen. I kommentarfelt på Instagram, på Jodel og på Facebook diskuteres det heftig hvem de gjenværende finalistene er - noe vi selvsagt ikke får vite før de lar maskene falle på direkten.

Mange føler seg sikre på at Trollet er Ulrikke Brandstorp, og at Elgen er Markus Bailey. Vikingen virker det imidlertid som det norske folk, og dommerpanelet, er mer usikre på. Navn fra alle mulige samfunnslag er nevnt, men ett har gått igjen: Youtube-profil Herman Dahl.

Kryptisk svar

Han er muligens ikke spesielt godt kjent for Norges eldre befolkning, men med en gedigen følgeskare på videonettstedet og i andre sosiale medier, er han en helt for barn og unge. Dahl har hatt til gode å kommentere ryktene om han er Vikingen - helt fram til nå.

Lørdag formiddag ble han nemlig spurt rett ut av NRK om det var sannhet i ryktene. Da svarte han følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer