Harald Glööckler (58):

Full forvirring etter dette

Den nyskilte tyske designeren kobles til en kristendemokratisk politiker (27).

USIKKERT: Motedesigneren skaper oversskrifter i Tyskland. Foto: Gerald Matzka/dpa via AP/NTB.
USIKKERT: Motedesigneren skaper oversskrifter i Tyskland. Foto: Gerald Matzka/dpa via AP/NTB. Vis mer
Publisert

Den tyske motedesigneren Harald Glööckler (58) er kjent for sine paljetbelagte og fargerike kreasjoner, og står blant annet bak merket «POMPÖÖS» - som har en gylden krone til motiv.

Men det er ikke nødvendigvis mote Glööckler skaper flest overskrifter for. 58-åringen er også kjent for sine mange inngrep og operasjoner.

Influenser, skuespiller og programleder Dalia Naeem fra Irak har som mål å se ut som Barbie. Video: Tiktok/Instagram. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV. Vis mer

Nå kobles Glööckler, som nylig skilte seg fra ektemannen Dieter Schroth (74), til den tyske politikeren Marc-Eric Lehmann (27).

Den siste tida har nemlig flere bilder av de kyssende og hånd i hånd i Berlins gater sirkulert på nett.

58-åringen uttaler overfor tyske Bild at de to har et «kjærlig forhold», noe som har fått mange til å tro at det er søt musikk mellom duoen.

Men til den tyske avisa Stuttgart Nachrichten, forteller designeren at han anser seg som singel - men at Lehmann er «en viktig person» i livet.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

Lehmann er politiker i partiet Christlich Demokratische Union Deutschlands (CDU), og drømmer om å en dag bli forbundskansler i landet.

- Kanskje det blir en homofil kansler med meg en dag, det er på tide!, uttaler han til Bild, som skriver at Gööckler potensielt kan bli «Föörst gentleman», noe som tilsvarer førstemann/førstedame.

Videre skriver avisa at 58-åringen har Nancy Reagan, tidligere førstedame i USA, som forbilde, og at han har uttrykt et ønske om å bli «den nye henne».

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført fem rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Selv om motedesigneren sier at han er singel, er det flere som sår tvil om utspillet - og som fortsatt tror det er mer enn vennskap.

Duoen er ikke fremmed for å dele bilder med hverandre, heller.

«'Takk' sies ofte altfor sjelden, så tusen takk, kjære Harald, for at du alltid har et åpent øre for meg, gir meg styrke, motiverer meg og støtter meg på veien», har Lehmann tidligere skrevet under et bildet av de to.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer