Paul Wesley:

Full forvirring: Trodde artist var øl

Det er ikke alltid like lett å holde styr på nåtidas artister.

ØL: Det er ikke alltid like lett å få med seg alt. Det fikk Paul Wesley erfare da han trodde en dagens mest populære artister var en type øl. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid like enkelt å følge med i tida. Spesielt vanskelig kan det være å vite hvilke artister som er mest aktuelle på hitlistene om dagen.

Det har nå den amerikanske skuespilleren Paul Wesley (38) smertelig fått erfare, etter at han klarte å forveksle en av dagens mest populære artister med øl.

Wesley ble for alvor kjent da han spilte rollen som Stefan Salvatore i ungdomsserien «Vampire Diaries», som gikk på skjermen mellom 2009 og 2017.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

Madison Beer

I en spørrerunde på Instagram, som har blitt hyppig delt de siste dagene, skulle nemlig 38-åringen bare svare på et enkelt spørsmål fra en fan. Det han ikke visste, var at han misforsto spørsmålet totalt, skriver People.

«Liker du Madison Beer?», spør en fan, og refererer til artisten med samme navn.

  • Se video øverst i saken!
Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Wesley var imidlertid tilsynelatende ikke klar over at det faktisk finnes en sanger med det navnet. Han trodde nemlig det var snakk om en spesifikk type øl - altså «beer» på engelsk.

- Jeg har aldri smakt den ølen, men jeg liker øl. Jeg liker det meste av øl, selv om jeg i det siste ikke har drukket så mye øl fordi jeg prøver å kutte det ut, svarer han seriøst.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

«Dette er for gøy»

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg, og flere har i løpet av de siste dagene ledd godt av tabben. Spesielt på Twitter ser det ut til at folk morer seg på Wesleys bekostning.

«Unnskyld, men dette er for gøy. Trodde han virkelig at de snakket om et ølmerke??», skriver en bruker.

ØL: Madison Beer har et etternavn som gjorde at Paul Wesley trodde hun var et ølmerke. Her fra 2019. Foto: Ian West / Pa Photo / NTB
ØL: Madison Beer har et etternavn som gjorde at Paul Wesley trodde hun var et ølmerke. Her fra 2019. Foto: Ian West / Pa Photo / NTB Vis mer

«Dette er det morsomste jeg har sett hele uka», skriver en annen.

«Vær så snill, han er så uskyldig! Jeg elsker ham», skriver en tredje.

Tessica Brown hadde ikke mer hårspray, så hun valgte å bruke superlim. Resultatet gikk viralt og tiltrakk seg celeber oppmerksomhet. Vis mer

Populær

Madison Beer (22) er en amerikansk sanger som fikk massiv oppmerksomhet allerede som 13-åring, da Justin Bieber omtalte henne som en «framtidig stjerne» på Twitter.

På TikTok har 22-åringen 14 millioner følgere, mens på Instagram kan hun skryte av hele 24 millioner.

I 2017 svirret det romanserykter mellom artisten og kjendissønnen Brooklyn Beckham (22). Det skulle imidlertid vise seg at det ikke var noe hold i ryktene.

- Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min, forklarte hun den gang i et intervju med People.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer