Phillip Schofield og Holly Willoughby:

Full forvirring

Programlederens uttalelse gjør seerne usikre på framtida.

DÅRLIG STEMNING: Programlederne var kollegaer i nesten 15 år, men nå skal vennskapet være over. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
DÅRLIG STEMNING: Programlederne var kollegaer i nesten 15 år, men nå skal vennskapet være over. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag kom nyheten om at «This Morning»-profil Phillip Schofield (61) var ferdig i programmet etter over 20 år.

Nyheten kom etter flere uker med rykter og spekulasjoner om dårlig stemning mellom han og kollega Holly Willoughby (42).

Duoen ledet morgenshowet sammen i nesten 15 år og var kjent for sin gode kjemi på skjermen. Derfor ble trolig mange overrasket da det ble meldt om full isfront mellom de tidligere vennene.

Det var lenge ventet at det ville skje interne endringer hos «This Morning», men nå har en tidligere uttalelse fra Willoughby skapt full forvirring.

29. april fylte Maud Angelica Behn 20 år. I den anledning valgte hun å klippe av alt håret sitt for å donere det vekk, avslører hun i en video på TikTok. Video: 3_eyed_cat / TikTok Vis mer

- Oss to

Da sjokknyheten kom om at Schofield var ferdig i programmet, meldte samtidig ITV (kanalen som sender programmet red.anm) at 42-åringen ville fortsette å lede morgenshowet med andre kollegaer.

Flere har imidlertid bitt seg merke i at Willoughby tidligere har sagt at hun aldri kom til å lede programmet uten Schofield.

- Jeg kan ikke se for meg en verden uten han der. Det ville ikke vært det samme. Det magiske med det programmet er oss to sammen, sa Willoughby hos «The Jonathan Ross Show» i 2021.

Videre understreket programlederen at hun var takknemlig og heldig som fikk være en del av morgenshowet.

- Når Phil drar, drar jeg, skal Willoughby har sagt ifølge Hello Magazine.

En video av prins Sverre Magnus fra slottsbalkongen på 17.mai går viralt på Tiktok. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Ferdig

Det var i 2002 at Schofield først begynte å lede «This Morning», men lørdag kom altså nyheten om at forrige ukes sending var 61-åringens siste.

I en uttalelse sa Schofield følgende:

- Jeg har alltid vært stolt over å dekke fascinerende historier på «This Morning». Men nå har selve «This Morning» blitt historien.

Videre fortalte han at den siste tida har vært svært vanskelig.

- Jeg alltid gjort mitt beste for å være hederlig og snill. Jeg forstår at ITV har bestemt at den nåværende situasjonen ikke kan fortsette, og jeg vil gjøre det jeg kan for å beskytte showet jeg elsker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer