DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber avbildet sammen i 2012. Foto: Paul Buck / EPA / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber avbildet sammen i 2012. Foto: Paul Buck / EPA / NTB ScanpixVis mer

Full isfront mellom eksparet: - Brukte meg for oppmerksomhet

Justin Bieber (22) og Selena Gomez (24) i tottene på hverandre på Instagram.

Forrige uke begynte romanseryktene å svirre rundt popstjerna Justin Bieber (22) og modell Sofia Richie (17).

De unge turtelduene har blitt avbildet sammen en rekke ganger den siste tida, blant annet mens de leier hender i Japan.

Bieber har også delt flere bilder sammen med Sofia på Instagram, som er artist Lionel Richies datter, noe som tydeligvis ikke har vært særlig populært hos fansen.

- Ikke vær sint på fansen din

Da sangeren oppdaget alle «hatmeldingene» under Instagram-bildene, skrev han en beskjed til fansen der han truet dem med å stenge kommentarfeltet dersom de ikke sluttet å kommentere negative meldinger.

Dette gikk altså ikke gått ubemerket hen hos Biebers ekskjæreste, Selena Gomez (24), som han var i et av-og-på forhold med fra 2011 til 2013.

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», kommenterte Gomez under et av bildene av paret, ifølge Daily Mail.

Utroskapsbråk

Og så var det i gang. «Sorry»-sangeren svarte nemlig Gomez med å beskylde henne for å bare ha vært sammen med ham «for å bli kjent».

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for oppmerksomhet, kommer med pekefingeren. Trist. Bare kjærlighet», skrev han i kommentarfeltet og fulgte opp med:

«Jeg er ikke den som mottar hat. Håper alle kan være snille mot vennene mine og mot hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers.»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettstedet HollywoodLife.com er et av flere som har tatt skjermdump av en ny kommentar fra Selena, der hun hevder at Bieber var utro mot henne en rekke ganger mens de var et par.

«Morsomt at en som var utro flere ganger nå peker fingeren mot en som var tilgivende og støttende. Ikke rart at fansen din er sint. Trist. Bare kjærlighet», skrev hun, ifølge nettstedet.

Populær damemagnet

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tida etter har de imidlertid snakket mye om hverandre i intervjuer. Senest i november i fjor ble de avbildet sammen.

Justin Bieber har hatt det travelt siden den gang - i hvert fall på romansefronten. I januar fikk han mye oppmerksomhet da han delte et hett kyssebilde på Instagram sammen med modell Hailey Baldwin (19).

Paret var sammen i bare noen måneder før hun uttalte at forholdet var over.

Tida etter har han vært koblet med blant andre den britiske sangeren Rita Ora (25), før han for noen uker siden ble han avbildet mens han nakenbadet med den australske modellen Sahara Ray.

Denne saken ble først publisert hos Seher.no