Kim Kardashian West:

Full kjendiskrangel om Kim Kardashians nye fletter

Ikke alle satte like stor pris på stjernas nye lokker.

HÅRFIN BALANSE: Kim Kardashian kritiseres igjen. Denne gangen på grunn av sin nye sveis, som hun selv omtaler som Bo Derek-fletter. Det har fått flere til å se rødt. Til høyre ser vi stjernas inspirasjon, filmstjerna Bo Derek. Foto: Instagram/Kim Kardashian, NTB scanpix
HÅRFIN BALANSE: Kim Kardashian kritiseres igjen. Denne gangen på grunn av sin nye sveis, som hun selv omtaler som Bo Derek-fletter. Det har fått flere til å se rødt. Til høyre ser vi stjernas inspirasjon, filmstjerna Bo Derek. Foto: Instagram/Kim Kardashian, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Dersom du følger Kim Kardashian West (37) på sosiale medier, har du utvilsomt fått med deg realitystjernas nye sveis. Hun har de siste åra hatt flere forskjellige frisyrer i et spekter av forskjellige farger, men har denne gangen gjort en drastisk forandring.

37-åringen anklages nå for kulturell appropriasjon etter å ha tatt såkalte fulani-fletter, en frisyre inspirert av Fulani-folket som befinner seg øst og vest i Afrika. Valget av frisyre, som hun har lagt ut flere bilder av på nett det siste døgnet, er ikke den eneste grunnen til at Kardashian igjen kritiseres.

Hun omtaler nemlig frisyren som «Bo Derek-fletter», basert på at skuespilleren på slutten av 1970-tallet tok slike fletter for å spille inn filmen «10». Nå hagler kritikken mot Kardashian, og det er ikke bare fra ukjent hold. Skuespiller Lindsay Lohan har også gått i strupen på realitystjerna.

Kritiseres

Flere medier, deriblant Huffington Post og People, har omtalt saken. I en serie på seks dristige Instagram-bilder, hvor realitydronninga stiller toppløs på ett av dem, får fansen se den nye sveisen. Hun har bleket håret og tatt fletter med perler på endene, ikke ulikt flettene skandinaviske småjenter ofte tar i løpet av en sydentur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer